Seban123, domyślam się że to chodzi o przepływomierz, ale wymieniłem go na inny. O co dokładnie chodzi? może założę z powrotem mój stary przepływomierz i zobaczę co wtedy pokaże?
Seban123, domyślam się że to chodzi o przepływomierz, ale wymieniłem go na inny. O co dokładnie chodzi? może założę z powrotem mój stary przepływomierz i zobaczę co wtedy pokaże?
Zobacz co pokazuje ten co jest w aucie.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
na nim własnie wywala ten bląd który opisałem 2 posty wyżej. temperatura na live dalej świruje. Przepływ powietrza 4kg max do 8 kg
Zmień interfejs na cywilizowany.
Albert Einstein
Mam interfejs na RS232 przez kartę PCMCIA. Dotąd wszystko było ok, nigdy żadnych błędów. Ale jeśli to jedyna metoda to może polecisz mi jakiś ? -:)
Mam na myśli interfejs który pracuje z inpa. Carsoft to zabawka.
Albert Einstein
W takim razie skasuje jeszcze adaptację poprzez odpięcie klem. Seban123 wrzuć jakiegoś linka do fejsa na alle..drogo -:) z tego co ja widzę to wszystkie teraz na USB są a jakoś sceptycznie do tego podchodzę. Wolałbym na RS232.
Jak wolisz rs232 to odezwij się do Greg38. Ma sprawdzony sprzęt.
Albert Einstein
mi polecił coś takiego http://allegro.pl/bmw-k-d-can-gt1-in...873520459.html + przejściówka na okrągłą wtyczkw 20 pin - czekam na przesyłkę
kosaaro
też padł mi przepływomierz o takim numerze , na szrocie kupiłem używany od M3 o takim samym numerze i dziala wszytko ok. (musi być od takiego samego silnika , czy wystarczy taki sam numer na obudowie ???)
kosaaro