Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: potniejace szyby

Zaawansowany Użytkownik Awatar sokół
    BMW
    E32 750iL 1990r.
    Cytat Zamieszczone przez hedanos Zobacz posta
    nagrzewnica wymieniona mam Bera
    Wymieniłeś też oringi czy zostały ori. U mnie po wymianie na te co przyszły z nagrzewnicą, wyczuwam bardzo delikatny swądek. Szyby już nie parują ale ten zapaszek chyba, że jestem przewrażliwiony. Dodam że te oringi całkowicie się różnią: ori są "kanciaste" a nowe to zwukłe "obważanki".
    Ostatnio edytowane przez sokół ; 25-10-2011 o 10:19

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Jeśli mamy stary zespół grzewczy bez filtra raczej lepiej wymienić cały na nowszego typu i z filtrem w większości takich bmw grzejniczek jest bardzo mocno brudny i pozapychany i puszczał o wiele mniej powietrza niż powinien przez co kiepsko grzeje czasem jednak się trafi że nie jest pozapychany ale to naprawdę rzadko :(
    w mojej poprzedniej bemie bym bardzo zapchany a nie chcialo mi się go wyciągac i czyścić szykowałem się więc na nowy zespół. W mojej obecnej też niestety nie ma filtra kabinowego jednak dmucha i grzeje o niebo lepiej choć dmuchawa daje już znaki że zdycha będę ją niedługo ratował.
    Najlepiej na realoem sobie sprawdzić czy taki filtr posiadamy czy nie jednak zazwyczaj można się go spodziewać dopiero po 91r.

Uprawnienia umieszczania postów