Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: bmw e38 291km h FILM

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Jointo ogladajac ten film nie wydaje Ci sie dziwne ze E38 wali rzekomo 291km/h a policja 180 z hakiem i jakos nie widac zeby E38 oddalala sie od nich z predkoscia 100km/h.

Druga sprawa- zalozmy ze E38 jedzie 291 jakim cudem radiowoz trzyma sie za na jadac 188km/h ? Na odcinku 200m przyspieszyla ze 180 na 290??

Trzecia sprawa policja w D nie mierzy na zakrecie i napewno nie w momencie jak pojazd mierzony zmienia pas a oni nie...

Ta "sensacja" jest po odpowiednim "tunningu" dla mediow... bo kto by sie podniecal ze "Polnische raser" (Polski kierowca przekraczajacy predkosc) jechal np. 200 czy 240 na autostradzie... nikt bo aktualnie wiekszosc mocniejszych aut osiaga 250km/h a 291 to juz cos i nawet w TV pokazali :D

kolego niemcy to nie polacy i nie musza robic afery o smolensku.. oni maja tam dosyc atrakcji i sensacji.. takze polak jadacy starym trupem 291 kmh to dla nich zadna sensacja:) takze po co ten tuning nagrania?... kto by sie w to bawil? policja zeby im ogladalnosc wzrosla?..nie wydaje mi sie zeby KOMUKOLWIEK CHCIALO SIE tuningowac takie nagranie:) i co mialby na celu?:> tak czy siak KONIEC TEMATU

PS. znasz sie na radarach widze:) a ja slyszalem ze lafy nasze moga zmierzyc CI predkosc z przeciwnego pasa ruchu jak jedziesz w przeciwnym kierunku miedzy samochodami:) 21 wiek kolego:) ludzie w kosmos latajka.. predkosc swiatla przekraczaja...:) takze to zaden argument:)
    Ostatnio edytowane przez JointoVicz ; 06-10-2011 o 09:11

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 735i
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    (...) predkosc swiatla przekraczaja...:) takze to zaden argument:)
    Zakładam, że chodziło Ci o prędkość dźwięku, bo ta, o której piszesz nie może być przekroczona (zgodnie z teorią względności Einsteina - narazie obowiązującą)
    Pozdrawiam

fm

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750i '99

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    jeśli e38 poleci 300 to ile winno leciec e30 z V12? które jest o połowę lżejsze i mniejsze. 350? 400 ? LOL

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    kolego niemcy to nie polacy i nie musza robic afery o smolensku.. oni maja tam dosyc atrakcji i sensacji.. takze polak jadacy starym trupem 291 kmh to dla nich zadna sensacja:) takze po co ten tuning nagrania?... kto by sie w to bawil? policja zeby im ogladalnosc wzrosla?..nie wydaje mi sie zeby KOMUKOLWIEK CHCIALO SIE tuningowac takie nagranie:) i co mialby na celu?:> tak czy siak KONIEC TEMATU

PS. znasz sie na radarach widze:) a ja slyszalem ze lafy nasze moga zmierzyc CI predkosc z przeciwnego pasa ruchu jak jedziesz w przeciwnym kierunku miedzy samochodami:) 21 wiek kolego:) ludzie w kosmos latajka.. predkosc swiatla przekraczaja...:) takze to zaden argument:)
    Wytlumacz zatem LOGICZNIE jakim cudem radiowoz jadacy 180-220km/h siedzi dluzszy czas na ogonie E38 jadacej rzekomo 291km/h i w jaki sposob biorac pod uwage czas na rozpedzenie sie do 291 oni jadac raptem 220 dalej filmuja to auto?? :D

p.s: skoro to zadna sensacja to dlaczego w TV takie bzdety pokazali?
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 728i '99
    Sami detektywi, film dobry, ale dyskusja kiepska ;-)

Lubię takie tematy ;D. Swoją droga niezłą prostą koleś miał koło domu, ten od 850 ;D.

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    jakim 850 po 3,5 godzinach jestes w chorwacji i opalasz sobie brzuch :) , tak na weeckend zamiast zanudzać sie przed tv :) , ciekawe jakie spalanie ma na 100 km :)
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Wytlumacz zatem LOGICZNIE jakim cudem radiowoz jadacy 180-220km/h siedzi dluzszy czas na ogonie E38 jadacej rzekomo 291km/h i w jaki sposob biorac pod uwage czas na rozpedzenie sie do 291 oni jadac raptem 220 dalej filmuja to auto?? :D

p.s: skoro to zadna sensacja to dlaczego w TV takie bzdety pokazali?
    a wytlumacz mi LOGICZNIE kolego KTO I PO CO mialby to nagranie "tunigowac" : ) by pokazali zdjecia cyckow lady gagi i by bylka wieksza sensacja .. ja nie jestem spoecjalista od radarow i filmow :) Ty ja mniemam TEZ NIE:) takze pojecia o czym mowisz nie masz:) ja tez sie nie znam na filmach z radarow:) ale wytlumacz mi LOGICZNIE KTO I PO CO BY TO ROBIL:*

Uprawnienia umieszczania postów