-
Zaawansowany Użytkownik
Jeszcze kilka pytań. Masz jeden kluczyk czy więcej? Bo jeśli żaden kluczyk nie łapie to już wiesz że przyczyną nie jest pilot, tylko problem jest z antenami w samochodzie. Po drugie to czy masz wersję z dostępem komfortowym- Comfort Access? Jeśli tak to rzeczywiście można wymienić bateryjkę w pilocie. Jeśli nie to nic nie zrobisz, tylko nowy pilot- cena ok 750zł w ASO. Oczywiście możesz się bawić w otwieranie kluczyka "na chama", ale nie wiem czy potem będzie to działać to jak ma działać, a pilot na pewno straci na estetyce.
-
Zaawansowany Użytkownik
Nie mam CA, a pilot niestety posiadam tylko jeden.
Coś z pewnością będę musiał z tym zrobić, ale narazie raz łapie raz nie, jak nie łapie to otwieram kluczykiem normalnie.
-
Zaawansowany Użytkownik
Jeżeli nie masz CA i do tego tylko jeden pilot to nie ryzykowałbym z jego otwieraniem, bo może się później okazać że coś uszkodzisz i nie dość że nie otworzysz samochodu to jeszcze go nie odpalisz.
-
Zaawansowany Użytkownik
Sorry że odgrzewam kotleta ale nie che zakładać nowego tematu.
Jeden z pilotów nagle przestał otwierać samochód, zamykanie auta, bagażnik działa, drugi pilot działa bez żadnego problemu.Jakies pomysły?
Pozdrawiam
-
Doświadczony Użytkownik
Mam to samo. Bateria do wymiany. Jest na tyle padnięta, że się już nie ładuje.
Na eBay bateria 10EUR. Na YT jest masa filmików jak ją wlutować. Pisałem do jednego z gości, co to robił - odpisał, że pilot się nie rozkodował podczas przekładania akumulatorka.
Polecam też link: http://7er.pl/showthread.php?t=15670
Ostatnio edytowane przez HTN ; 05-11-2017 o 09:57
Uprawnienia umieszczania postów