Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: e38 ideał z Niemiec??

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    bez wyswietlacza nawigacji :( na ktorym byly wyswietlane tez inne fajne rzeczy oprocz nawigacji np. tv, telefon, radio, komputer...
    za niewiele wiecej znajdziesz 750i z bogatym wyposazeniem i mlodsza, a w razie problemow kupiec zawsze sie trafi na mlodszy rocznik i na zero wyjdziesz z kosztami. zuzycia benzyny nie komentuje pomiedzy 730 a 750 ale jak nie jezdzisz co dzien do pracy po 50 km w jedna strone to koszty utrzymania sa do przezycia.
    naprawde za takie pieniadze szukalbym mlodszego auta bo naprwde takie sa.

dodam jeszcze: stary typ foteli, szyberdach blaszany a nie szklany, antena drut na meter w tylnym blotniku :( , lampy diodowe z tylu ktore akuart mialem i byl problem nie tylko z bledami ale jeszcze jakies spiecie sie robilo kiedy dzialal kierunkowskaz, swiatlo stopu i pozycyjne, szyby ma pojedyncze :( manualna klima tragedia, procesora dzwieku DSP tez pewnie nie ma a byl swietny naprawde w porownaniu auta bez DSP,
    10 tys mozna dac. generalnie szukaj auta po 96 roku za te pieniadze - maja inne nowsze elementy wyposazenia! inne fotele, skrzynie, antene, inna klime, szyberdach

i jeszcze przeczytalem ze do oplat ?? chlopie szukaj nowszego auta za te pieniadze!!!!
    Ostatnio edytowane przez bmw ; 02-10-2011 o 20:23

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez drakula24 Zobacz posta
    kiera wytarta , ładnie umyta skora po renowacji:) wyprany wysprzątany i cena o 4k za duża
    w dodatku 730 i te 211.000 pewnie stal 10 lat na plebani w garażu.
    Jesli ma wszystkie dokumenty i instrukcje to gdzie reszta kluczyków?
    Lampy nówki ale to każdy widzi
    Strzelam w ciemno ze przywieziona bita a ten gość to specjalista od renowacji aut
    Pewnie w każdym przywiezionym zmienia filtry oleje wahacze klocki tarcze i schodzi z ceny 50%
    Takie oszustwa powinny być karalne np. 10 lat ciężkich prac w Domu Pomocy Społecznej
    i ze zdjec to wyczytałes?.....

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Przesadzacie - auto na fotach wygląda fajnie. Cena przystępna. Ja bym się "pochylił" i sprawdził. To, że lampy np. z tyłu nie oryginalne - i co z tego. 75% 7er-ów z tego forum coś w aucie pozmieniała. Nie ma navi - no nie ma. W tamtych czasach to nie był jeszcze standard. Skrzynia pewnie HP18 - i dobrze, nie nawala ;D Wsiadłbym (gdybym szukał takiego auta), przejechał się z 50km, podjechał do znajomego mechanika i sprawdził co się dzieje (zwłaszcza od spodu silnika) :)
    Gra muzyka

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 Z3
    Autko ladne, tylko cena nie ta. A akcyza 18%?
    Zdecydowanie za duzo. Na mobile.de mozna znalezc taniej, w przywoitym wyposazeniu.
    Ocena przebiegu wylacznie po zuzyciu, w szczegolnosci wnetrza. Po liczniku nie ma sensu.
    Choc moze warto zobaczyc, jak rzeczywiscie ladna, zaoferowac wlasna cene?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    oferowalem 2 tys mniej hahah , to mi powiedziała ze nawet 700zl nie opusci.wiec placic prawie 20 tys... chyba sie nie opłaca.

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Lampy z przodu nowe, brak odpryskow od kamieni na przednim zderzaku, no i "zapadnieta" kierwonica... Pewnie brakuje w niej poduszki. Wyglada mi na auto powypadkowe, ale jak dobrze naprawione to warto sprawdzic.

Zaawansowany Użytkownik Awatar jareczek256
    BMW
    E38 728i
    Ale chłopakowi pojechaliście:) według mnie autko ciekawe, przynajmniej warte obejrzenia. Jak 3 lata temu kupowałem swoją 7er to też każdy mówił że mały silnik że manualna klima i takie tam. Powiem tak trzasnęło mi 200 tys mojego przebiegu i 90 % wypasionych 7er więcej czasu spędzi u mechanika nim dojedzie do 400 tys. Więc Panowie najważniejszy jest stan techniczny a nie czy ma to czy tamto. Wyposażenie to drugorzędna sprawa.
    BMW - radość z jazdy!

Vip Vip Awatar Thomsen1
    BMW
    728i
    Na fotkach wygląda fajnie , stary automat to może być zaleta, tylne lampy OD RAZU do wymiany , trzeba by się przejechać tym autem , na podstawie zdjęć to tyle. Pozdrawiam

Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    zapadnieta poducha to akurat standard w tych rocznikach, wiec nawet bardziej przemawia w kierunku bezwypadkowosci auta :)
    Ogólnie wyglada ładnie (wiadomo troche podpicowana) raczej warta zainteresowania i wyposażenie tez nie najgorsze
    Co mnie martwi to, że juz troche ludzi obejrzało aukcje wiec pewnie i samochod a ogłoszenie dalej wisi...
    Ostatnio edytowane przez Leon740i ; 07-10-2011 o 03:56
    Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    s280 w140
    Nie. proste, że nie ze zdjęć, wróżyłem z fusów.
    Z fusów mi wyszło - wytarta kiera
    Ze szklanej kuli, która macałem dość długo wyszła cala reszta.

Uprawnienia umieszczania postów