http://otomoto.pl/bmw-728-czarna-ind...C20748278.html
Warto je kupic?Napewno je znacie..:P?jest w moim przedziale cenowym :)
http://otomoto.pl/bmw-728-czarna-ind...C20748278.html
Warto je kupic?Napewno je znacie..:P?jest w moim przedziale cenowym :)
nie wiem jaki jest stan techniczny wiec nie bede mowil, ale moge napisac co mysle o tym co widac z zewnatrz, a wiec:
auto czarne, szyby czarne, skora czarna, lampy czarne, nawet nerki czarne- typowy smotruch dla cyganów, od razu widac ze powazny czlowiek tym nie jedzie. chyba ze masz 20 lat i mieszkasz na blokach to pewnie bedziesz zachwycony...
zdjec ze srodka nie ma, pewnie nie ma co pokazac.
stare asc+t zamiast nowszego dsc
brak edc
stara skrzynia bez steptronica! :( a drazek biegow wyglada na zmieniany.
ciekawe jaka klima tam jest: czy manualna, czy klimatronik stary, czy klimatronik nowszy?
auto na zimowych felgach a za te letnie doplata!! to ile to wyniesie na gotowo?? szukalbym mlodszego, a juz na pewno takiego z nowa skrzynia i klimatronikiem i oponami letnimi w jednej cenie.
silnik malutki :( moze dla kogos to zaleta.
auto bezwypadkowe, niepalone, przez caly czas utrzymywane w nienagannym stanie - rozumiem ze pisze to pierwszy wlasciciel od nowosci, a nie trzeci w "naszym kraju"
moze to i jest zadbane i jezdzi dobrze ale po wygladzie zewnetrznym to jestem na nie.
Ja akurat nie znam tego auta? Kto się przyzna?
auto czarne, szyby czarne, skora czarna, lampy czarne, nawet nerki czarne- typowy smotruch dla cyganów, od razu widac ze powazny czlowiek tym nie jedzie. chyba ze masz 20 lat i mieszkasz na blokach[/QUOTE]
a wiec nie zgadzam się również z Taką wypowiedzią. Sam nie pogardziłbym takim wyglądem auta gdyby było w dobrym stanie i nie to że jestem wierny i oddany e32 której właśnie szukam.
Co do tego auta to sam jestem Ciekawy czy to prawda ze jest tu znane i czy ktoś się przyzna:)
apropos jak juz jestem przy tym temacie to nie sądzicie panowie że trochę śmierdząca sprawa z niską cęna tego auta? http://otomoto.pl/bmw-730-super-zadb...C20676961.html
Co za wypowiedź,nawet nie chciało mi się tego czytać.
Co z tego że jest czarne i shadow?W czym to przeszkadza? Mam czarne e60,z czarną nerką i shadowem to już znaczy że jestem łysy i w bagażniku leży kij do baseball-a?Kup sobie biała w chromi,to zmieni o tobie wizerunek i na bank będą ludzie myśleć że jedzie tym ministrant .
Nie lubię takich wypowiedzi a na marginesie to auta również nie znam i nie wiem do kogo należy.
Jeśli chcesz 2,8 to możesz się nią zainteresować....
Może najpierw przedstaw swoje BMW (jeżeli masz) a nie dyskutuj o samochodzie którego nawet na oczy nie widziałeś... a 2 sprawa to nie jest to golas bo wątpię czy atermiczne szyby czy hydrauliczna klapa była w "golasie"...
PS nie zaczynajcie dyskusji o samochodzie innym niż autor tematu pokazał oO
Ostatnio edytowane przez Proyer ; 09-10-2011 o 13:57
tak kolego "bmw" Twoje wypowiedzi nie są zbyt sensowne i troche wkroczyłeś ni z tego ni zowego pisząc książkę a o Tobie nie wiadomo nic ani o Twoim wozie