Ok a więc się wyjaśniło kolor mojego auta to ORIENTBLAU METALLIC (317 ) A więc co Wy na to ?? ;)
Ok a więc się wyjaśniło kolor mojego auta to ORIENTBLAU METALLIC (317 ) A więc co Wy na to ?? ;)
Większość dostępnych kombinacji z kolorem orientblau metallic - http://forum.bmwautoklub.pl/viewtopi...5e077134047f5e
Pewność na każdym kilometrze ...
Ojjj fajnie to wygląda... także będę działał coś w tym kierunku ;) A co myślicie o listwach lepiej przemalować czy kupić jakieś z shadow'a ? Bo z tego co widziałem na alledrogo to jest ich mało a tym bardziej mało kompletów...
Dzisiaj byłem u lakiernika zapytać się o malowanie list z chromu na shadow i niestety okazało się że jak malowanie to tylko proszkowo bo inaczej nie ma to sensu... Co o tym myślicie ?
Dobry lakiernik, wie co mówi i nie próbuje naciągać na kasę. Lepiej poszukaj ori pakietu SL. Matowienie tego chromu choćbyś nie wiem jak się przyłożył i tak nie będzie skuteczne. Po jakimś czasie farba będzie "odłazić"...
No prawdopodobnie będę musiał tak zrobić. A wiesz może ile powinien kosztować używany cały SL pakiet ? i Może wiesz czy da radę dostać nowy z ASO no i ile za taką przyjemność
Pomyśl nad folią, wychodzi jak lakier ;-)
Link nr 1 to kolega z forum - Extino.
Nr 2 możesz poprosić o zdjęcia. Jak ktoś umiejętnie to pościąga to nie powinno być uszkodzeń. Btw, możesz poprosić Grabol'a który jest z tamtych okolic o pomoc w ogarnięciu tego tematu.
Folia utrzyma się trochę dłużej niż farba, ale co zrobisz z listwami zderzaka, które są w kolorze nadwozia a nie w czarnym macie?