Cytat Zamieszczone przez wm
qba740 - według Mnie jeżeli ma się niesprawne auto to trzeba je naprawić!!!!!!!!! skąd ty bierzesz takie pomysły??????
13.9 V przy obciążeniu to nadal jest za mało, chyba że robisz po 500 km dziennie to będzie ok. Jeżeli kupisz nowy aku. i nic nie zrobisz z napięciem to pierwsze problemy zaczną się za pół może za rok, a później będzie tylko gorzej. i czyja to wina - no pewnie, że akumulatora bo nie "trzyma", :):):) Panowie jak macie pod ręką kartę gwarancyjną to przeczytajcie jakie napięcie musi być na zaciskach aku. i nie wartość min. bo nie robicie 500 km dziennie. KONIEC
To chyba nie tylko według Ciebie jest tak że jak ma się niesprawne auto to trzeba je naprawić !! Słuchaj mam jeszcze od 4 lat 325i i na samym początku po zakupie kupiłem nowy akumulator i dokonując pomiaru miernikiem przy akumulatorze pod obciążeniem było ok 13,7 - 13,9 i akumulator do dzisiejszego dnia jest sprawny i nigdy nie było z nim problemu więc według mnie wartości które podałem są prawidłowe i nie niszczą akumulatora !! TERAZ KONIEC !! Pozdrawiam !! :)