Ringi rzeczywiście są super, jednak coraz bardziej sceptycznie podchodzę do tego pomysłu.. Gdy włączam ringi wariuje przedni parktronic, cały czas jest ciągły sygnał jakbym już prawie uderzał w przeszkodę, mimo, że nic przed autem nie ma.. Po wyłączeniu ringów wszystko wraca do normy. Czy ktoś się już z tym spotkał? Jest na to jakaś rada?
Drugą dość nieprzyjemną sprawą jest wytrzymałość przetwornic dołączonych do zestawu - mi spaliły się obydwie, całe szczęście, że miałem jeszcze przetwornice z zestawu niemieckiego - jak kupiłem auto był spalony jeden ring, na allegro wtedy zestawy CCFL kosztowały najmniej 400zł więc zamówiłem na ebay'u cały zestaw z Hong Kongu (miały być białe, przysłali niebieskie..) - taki sam teraz po 149zł można kupić - mnie one kosztowały coś koło 160zł, więc też dobra cena, zwłaszcza, że miałem je pół roku wcześniej niż zaczęła się ich sprzedaż na allegro. Ale ostatnio w przeciągu miesiąca zepsuły mi się obie przetwornice, oczywiście nie jednocześnie, ale trochę się zawiodłem. Za to z całą pewnością mogę polecić ringi z
www.racing24.de - pasują do wersji po lifcie.