Taśma dwu stronna i po zdjęciu szkieł przylepiasz do szkła od światweł a kable przeprowadzasz w lampie jak wygodniej do plus /minus postoju......
ja uzylem silikonu ale tasma tez napewno da rade
papug wydaje mnie sie ze bierzemy ;)
Michał ale masz od tego gościa z allegro czy inne?Zamieszczone przez michal77
Ja kupilem z uk ale pudelko wyglada identycznie, wiec sadze ,ze to te same.
Jak juz kupicie i zalozycie to piszcie jakie efekty bo ja sie tez czaje :D
Na allegro jest jeszcze jeden gosc ale cena 379zl ciekawe gdzie haczyk?
Witaka dzis otrzymalem ringi wykonanie jest niezłe są przetwornice co startują ringi jak xenony światło daje super białe i faktycznie podłączyłem je na któtko w dzien (w słońcu) i było widać że się świecą, teraz czekam na montarz myśle że zabiore się okolo piątku czy soboty.Jeśli ktoś zalozy wcześniej to niech wrzuci fotki,popatzrymy i ocenimy. :) Pozdrawiam Wszystkich VIPERóW-MASTERóW -MARUDERóW SIMKA ;D ;D ;D
hmmm
ja mam takie pytanko
jak kiedyś gadałem z tym gościem co sprzedaje te za około 400zł to mówił że są to do lamp przed liftem i nie wie czy pasują do lamp po lifcie
jak do tego zadzwoniłem powiedział mi to samo - że nie jest pewien czy będą pasowały, kazał mi rozebrać lampę i sprawdzić jaka jest średnica... :?
czy ktoś montował te ringi na e38 po lifcie lub wie że też pasują?
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Kurde, wg mnie to jakiś mit z tym że do poliftingowych są inne!Zamieszczone przez Saillupus
Było już o tym na forum, możesz poszukać - ale tak jak pisałem, żadna ze znanych mi firm, łącznie z amerykańską Umnitza nie robi rozróżnienia na przed- i poliftingowe. Oferują po prostu ringi do E38 i tyle - a na fotach są takie i takie.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau