Czytam i czytam i widze kilka roznych wersji wiec chcialbym zeby ktos to podsumowal. Zrob to jesli posiadasz taka wiedze zamiast marudzic :P
Czytam i czytam i widze kilka roznych wersji wiec chcialbym zeby ktos to podsumowal. Zrob to jesli posiadasz taka wiedze zamiast marudzic :P
pozdrawiam
mavic
Forum 7er jest dla buraków i kartofli. Jestem dumnym kartoflem !
Było jak wół:
1. eBay.co.uk, sklep w którym kupił Kronos (podawał adres, poszukaj)
2. umnitza.com
3. racing24.de
4. eBay.com, sklep w którym kupił lukasz740 (niech zapoda link, albo trzeba zapytac przez PM)
Być może są jeszcze inne źródła, te akurat mi przyszły do głowy od razu.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E...QQcmdZViewItemZamieszczone przez michal_5000
;)
Witaj tak ale ja jeszcze dokupiłem tasme 2-stronną i podokładałem jej jeszcze i trzyma bardzo mocno że jak bys żle przyłozył to miałbys kłopoty z oderwaniem.chodzi o szkło.
@maniakowy - tych Torxów T20 będziesz miał później w lampach jeszcze sporo - więc warto zaopatrzyć się w taki śrubokręcik ;)
Btw, te dwa na dole to niezłe skurczybyki - wczoraj ze dwie godziny się z nimi męczyłem... ;D A na końcu okazało się że one od dawna już nie trzymały - tylko taki plastikowy zatrzask z boku. Zwróć na niego uwagę: składa się z dwóch części - nieruchomej + osadzonego w niej ruchomego jakby rygielka. Musisz go przesunąć w prowadnicy w kierunku nerek, wtedy cały zatrzask będzie dużo mniejszy. No a dalej trzeba będzie odgiąć ostrożnie błotnik żeby go wyjąć - oczywiście mega delikatnie. 8/
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
ja już jestem po zabiegu. Troszkę się zeszło ale efekt super. Nawet nie myślałem, że w dzień tak jasno będzie :D
michal_5000: ja juz jedna lampe wyciagalem, przy okazji toczenia wojny z ksenonami:)) torxy mam, ale na grubej raczce :) a zeby sie dostac do tych 2 srob na dole lampy torx musi byc cieniutki :)
i faktycznie. trzeba delikatnie wyciagac ta lampe. ja juz nie mialem cierpliwosci i lekko blache zdeformowalem:PP
ps. w instrukcji od ringow pisze ze mozna je sprawdzic podlaczajac przetwornice bezposrednio do aku ;) robil ktos tak?:) nie chce czegos spsuc:P
Tak jak pisze możesz zrobić i wszystko będzie OK> ja tak sprawdziłem czy owe ringi są sprawne przed założeniem. bo wiasz gdy wyjąłbym lampe założył ringi zapalił lampeczki a tu by było ciemno czyli ::0:: to mnie by krew zalała!!! :razz: a tak wiem że ringi OK :D I widzićie Panowie Pisałem że EFEKT EXTRA nawet w dzień.Pzdrawiam Wszystkich :papa: