Strona 6 z 17 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 168

Wątek: ringi

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740d
    Czytam i czytam i widze kilka roznych wersji wiec chcialbym zeby ktos to podsumowal. Zrob to jesli posiadasz taka wiedze zamiast marudzic :P
    pozdrawiam
    mavic

Forum 7er jest dla buraków i kartofli. Jestem dumnym kartoflem !

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Było jak wół:

1. eBay.co.uk, sklep w którym kupił Kronos (podawał adres, poszukaj)
    2. umnitza.com
    3. racing24.de
    4. eBay.com, sklep w którym kupił lukasz740 (niech zapoda link, albo trzeba zapytac przez PM)

Być może są jeszcze inne źródła, te akurat mi przyszły do głowy od razu.
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Vip Vip
    BMW
    brak
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    4. eBay.com, sklep w którym kupił lukasz740 (niech zapoda link, albo trzeba zapytac przez PM)
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E...QQcmdZViewItem
    ;)

Zaawansowany Użytkownik
    a ja mam pytanie do ludzi, ktorzy montowali te ringi z linku podanego przez Komando07 -> mocowaliscie ringi na tych samoprzylepnych tasmach dodanych do zestawu?;]

Witaj tak ale ja jeszcze dokupiłem tasme 2-stronną i podokładałem jej jeszcze i trzyma bardzo mocno że jak bys żle przyłozył to miałbys kłopoty z oderwaniem.chodzi o szkło.

Zaawansowany Użytkownik
    zabralbym sie za montaz juz dzisiaj:) ale mnie te torxy na dole dwa hamuja:) musze poczekac na lepsza pogode i znalesc kogos z takimi cienkimi torxami;)

ze tez musieli tam te sruby wstawiac:P

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    @maniakowy - tych Torxów T20 będziesz miał później w lampach jeszcze sporo - więc warto zaopatrzyć się w taki śrubokręcik ;)

Btw, te dwa na dole to niezłe skurczybyki - wczoraj ze dwie godziny się z nimi męczyłem... ;D A na końcu okazało się że one od dawna już nie trzymały - tylko taki plastikowy zatrzask z boku. Zwróć na niego uwagę: składa się z dwóch części - nieruchomej + osadzonego w niej ruchomego jakby rygielka. Musisz go przesunąć w prowadnicy w kierunku nerek, wtedy cały zatrzask będzie dużo mniejszy. No a dalej trzeba będzie odgiąć ostrożnie błotnik żeby go wyjąć - oczywiście mega delikatnie. 8/
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 4.0 v8
    ja już jestem po zabiegu. Troszkę się zeszło ale efekt super. Nawet nie myślałem, że w dzień tak jasno będzie :D

Zaawansowany Użytkownik
    michal_5000: ja juz jedna lampe wyciagalem, przy okazji toczenia wojny z ksenonami:)) torxy mam, ale na grubej raczce :) a zeby sie dostac do tych 2 srob na dole lampy torx musi byc cieniutki :)

i faktycznie. trzeba delikatnie wyciagac ta lampe. ja juz nie mialem cierpliwosci i lekko blache zdeformowalem:PP

ps. w instrukcji od ringow pisze ze mozna je sprawdzic podlaczajac przetwornice bezposrednio do aku ;) robil ktos tak?:) nie chce czegos spsuc:P

Tak jak pisze możesz zrobić i wszystko będzie OK> ja tak sprawdziłem czy owe ringi są sprawne przed założeniem. bo wiasz gdy wyjąłbym lampe założył ringi zapalił lampeczki a tu by było ciemno czyli ::0:: to mnie by krew zalała!!! :razz: a tak wiem że ringi OK :D I widzićie Panowie Pisałem że EFEKT EXTRA nawet w dzień.Pzdrawiam Wszystkich :papa:

Uprawnienia umieszczania postów