Witajcie chce sobie kupić ringi możecie mi doradzić jakie macie tak żebym był zadowolony a nie jakiś badziew kupić na allegro pełno tego
Witajcie chce sobie kupić ringi możecie mi doradzić jakie macie tak żebym był zadowolony a nie jakiś badziew kupić na allegro pełno tego
Gaz to śmierć a my nie chcemy uśmiercać naszych aut!!
Bardzo Mądry Wybór
klik
Ja zawsze od nich brałem ringi - jak sypała się przetwornica to wymieniali bez marudzenia. Teraz dają przetwornice , które u mnie już ponad rok śmigają i nie ma żadnych problemów.
Polecam.
Jeszcze jedno pytanko czy przed liftem i po lifcie jest jakaś różnica w ringach ??
Bardzo Mądry Wybór
Jest kolego różnica ;)
Przed liftem mają ok 13,4 cm a po lifcie?? Rebus :D w PL niby nie sprzedają. Pogadaj z dużą hurtownią do E39 mają 12cm średnicy może będą idealne? Mają też od czegoś (nie pytałem od czego) co mają 12,5cm średnicy
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Kurcze to nie dobrze muszę zapytać forumowiczów którzy maja po lifcie co za cuda z nimi porobili dziękuje wam chłopaki za wszelkie podpowiedzi najlepsze forum na jakim byłem zarejestrowany
Bardzo Mądry Wybór
hehe pytasz :) ja mam uniwersalne. Wywaliłem szkiełka, które będę chyba zakładał z powrotem. Można założyć te większe! Można je przykleić od tyłu do szkiełek i też będzie dobrze. Wielu kupuje też mniejsze i przykleja je od zewnątrz ale jak dla mnie nie wygląda to dobrze bo te ringi strasznie kontrastują ze szkiełkami i wizualnie się rzucają w oczy jako rzecz dokładana. Ale to tylko moje zdanie.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Ja dziś zamontowałem CCFL białe efekt świetny. Na allegro 130zł kplt. Zdjęcie jak zrobie :]
staniu - po trzecim komplecie przetwornic rozejrzysz się za innymi lub je po prostu zdejmiesz :) Mi właśnie po trzecim komplecie przeszło :/
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
sylwek7, u no mnie nie pocieszyłeś :P Tak często padają chinolki?