Strona 12 z 17 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 168

Wątek: ringi

No No gratulacje Jarecki teraz pięknie wygląda musisz zrobic demo!!!!!!!!!!!

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Tak świecą dużo mocniej niż ori np w e39 (ale na nich nie możesz jeżdzić w dzień) ori dzienne w x5,e90 święcą dużo mocniej od naszych (wewnętrzne ringi) porównywałem. Więc pozostaje jezdzić póki się da na tym ;D
    Tylko my mamy inną wersję CCFlków ;D jest sporo jaśniejsza od twojej... Nasze ringi nie zawierają obudowy i świecą na całej średnicy nie tylko z frontu...
    Trzeba to porównać na żywca...
    Dreams from Dreams - 7er...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    X-5 Sahara
    Hejka no ringi mi sie podobaja :)
    tak wyglada moja bumka z ringami bez tych szkielek co sa w reflektorkach :)
    Ukłony dla MPowera :D to jego sprawka
    Infantry dying....pilots just flying "P
    www.31blot.mil.pl serdecznie zapraszam :)

Doświadczony Użytkownik Awatar Saillupus
    BMW
    e65 760i 2003r , X5 4.6iS 2002r
    Blog
    6
    efekt niezły...
    ale tak wertuje temat w prawo i lewo i albo jeszcze się nie obudziłem :D albo nie podaliście skąd wytrzasnąć ringi do po FL :D
    z góry dzięki za jakiegoś linka :)
    pozdr.
    było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r

allegro gosc ze slupska ma :)

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez trolu
    allegro gosc ze slupska ma :)
    No ale chyba tylko do wersji przed FL ma ?

po lifcie tez ma zadzwon i mu powiedz ze jestes z forum 7-er od gostka z wroclawia :]

Vip Vip
    BMW
    brak
    Ringi rzeczywiście są super, jednak coraz bardziej sceptycznie podchodzę do tego pomysłu.. Gdy włączam ringi wariuje przedni parktronic, cały czas jest ciągły sygnał jakbym już prawie uderzał w przeszkodę, mimo, że nic przed autem nie ma.. Po wyłączeniu ringów wszystko wraca do normy. Czy ktoś się już z tym spotkał? Jest na to jakaś rada?
    Drugą dość nieprzyjemną sprawą jest wytrzymałość przetwornic dołączonych do zestawu - mi spaliły się obydwie, całe szczęście, że miałem jeszcze przetwornice z zestawu niemieckiego - jak kupiłem auto był spalony jeden ring, na allegro wtedy zestawy CCFL kosztowały najmniej 400zł więc zamówiłem na ebay'u cały zestaw z Hong Kongu (miały być białe, przysłali niebieskie..) - taki sam teraz po 149zł można kupić - mnie one kosztowały coś koło 160zł, więc też dobra cena, zwłaszcza, że miałem je pół roku wcześniej niż zaczęła się ich sprzedaż na allegro. Ale ostatnio w przeciągu miesiąca zepsuły mi się obie przetwornice, oczywiście nie jednocześnie, ale trochę się zawiodłem. Za to z całą pewnością mogę polecić ringi z www.racing24.de - pasują do wersji po lifcie.

MI wlasnie poszla przetwornica ringow robiac mi takie zwarcie ze spalilo mi zarnik xenon oraz gniazdko do xenonu czyli tak zwany zaplonnik jestem bardzo wkur*** a raczej bylem ,
    Ringi wypadly juz z mojego auta lampy wymyte wypucowane nablyszczone wygladaja znowu jak z salonu , nowe zarniki 8tys i stare poczciwe postojowki ;D :)

Nie dotykam wiecej lamp , jedynie jak pojade do Adama wkoncu na bixenon .. :)

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    a ja wczoraj umyłem sobie szybki od lamp przednich, ale zauważyłem że te chromowane wnętrza lamp są w takich plamkach i mam pytanie, czy da się to jakoś naprawić , pomalować, wyczyścić?
    B M W

Staram się pisać poprawnie po polsku.

Uprawnienia umieszczania postów