Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Blondynka w aucie

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Cytat Zamieszczone przez Sensei
    Widziałem to już jakiś czas temu. Dobre. Cała ameryka.

Tutaj przykład:
    http://youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
    Tak tak... Na pęczki słyszę takie przykłady, opowieści, dowcipy, itp. odkąd pamiętam. Tylko że:

1. ciekaw jestem ile osób odpowiedziało prawidłowo a ich nie pokazano. Na każdej ulicy świata znajdzie się paru gamoni.

2. ciekawe ilu Polaków ma dogłębną (albo nawet podstawową) znajomość geografii i polityki - dajmy na to - Makau

3. zastanawiam się co o człowieku mówi fakt że słabo zna geografię (a to zawsze koronny przykład w tego typu historyjkach). Chyba tylko tyle, że... słabo zna geografię :hah:

4. tak się składa że to te "nieuki" stworzyły najpotężniejszą gospodarkę XX wieku. A także zbudowali i masowo zastosowali automatyczne skrzynie biegów. I jako pierwsi polecieli na Księżyc. I można tak wymieniać godzinami. No ale... blondwłosy grubas nie wiedział jaka waluta obowiązuje w UK ;D

Cytat Zamieszczone przez Aldik
    To ze amerykanie nie są mądrzy wiedzą producenci aut, w każdym jakie myje a jest z USA zawsze wszystko jest wszędzie opisane, co i jak nalezy robić...
    Jak dla mnie to jest akurat proste i logiczne! Po co tworzyć jakieś niezrozumiałe piktogramy jak w autach europejskich - jeżeli można po prostu napisać po angielsku??
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Ja twierdze ze stworzyli potega ale przy pomocy.. emigrantów :D i nie mówie tu o emigrantach z mexyku :D ale np. jednym z wybitniejszych jakim jest A. Einstain ;)

Mam przyjaciela w Chicago i twierdziz e bardziej tempej populacji nie widział nigdy ;) jestem mu skłonny uwierzyc ;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Cytat Zamieszczone przez MiBhell
    Ja twierdze ze stworzyli potega ale przy pomocy.. emigrantów :D i nie mówie tu o emigrantach z mexyku :D ale np. jednym z wybitniejszych jakim jest A. Einstain ;)
    MiBhell - zauważ że w tym kraju trudno o nie-imigranta! :> Ok, za wyjątkiem Native Americans - czyli po polsku Indian - których jest w populacji może ze 2% (i faktycznie, ci akurat wielkich sukcesów cywilizacyjnych nie odnotowali)
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Dokładnie. Ameryka to najwiekszy zlepek kulturowy na świcie ...a znaleść rdzennego amerykańca to faktycznie duzy problem. Ale niestety ( stety ) świat idzie w tym kierunku że coraz bardziej kultury sie mieszają i poszczególne jkraje staja się wielokulturowe. Czasem jest to prowokowane - np Turcy w Niemczech, którzy zostali "sprowadzeni" z p[owodu braku taniej siły roboczej........ tylko przyrost ludności tureckiej przeszedł najśmielsze oczekiwania Niemców i teraz maja problem ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Uprawnienia umieszczania postów