-
Zaawansowany U¿ytkownik
Aktualizacja softu / update
Witam serdecznie. Od d³u¿szego czasu próbujê odpaliæ z DVD DL mapy Europy High 2010. Niestety p³ytka nie dzia³a, bo ponoæ wymagana jest aktualizacja softu czy te¿ oprogramowania. Rzecz w tym, ¿e w ogóle nie wiem jak siê za to zabraæ. Nie wiem jakie oprogramowanie trzeba wgraæ i nie wiem za bardzo jak je wgraæ. Przypuszczam ¿e na p³ytkê trzeba nagraæ tak? Bardzo prosi³bym o nakierowanie mnie w stronê znalezienia odpowiedniego softu, aby czytnik i system obs³ugiwa³ nowe mapy.
Dodam ¿e jest to E65 750i z lutego 2005 roku, czytnik DVD MK IV, system nawigacji Professional. Proszê o pomoc. Pozdrawiam.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Wys³a³em Ci linka i opis jak zrobiæ na privat,pozdrawiam.
Teraz doczyta³em,musisz mieæ mapy professional do navi professional,masz high i przez nie zgodno¶æ Ci nie chodz± na 99%.
Ostatnio edytowane przez siwymetal ; 23-09-2011 o 22:54
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Na pewno potrzebuje mapy Professional? Ponoæ do E65 z czytnikami DVD MK IV s± przeznaczone mapy High.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Je¶li masz system Navi Professional,DVD te¿ musi byc Professional,nie wiem dok³adnie czym siê ró¿ni±,ale High nie pasuje do Professional.
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Ja mam E65 2007 rok, professional a jakos High mi dziala. Wiêc nie masz racji.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Ja nagra³em sobie High i na Professional nie zadzia³a³o,wiêc nie do koñca.
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Wiêc albo kwestia nagrywania, albo czytniki inne. Straszne problemy s± z tymi navi :/
-
7er Freak
W e65 mapy high. Czyta plytke oryginalna? Jesli tak, to wina lezy po stronie uzytkownika a jesli oryginalu nie czyta, wina lasera/czytnika.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Tak, mapy oryginalne mapy BMW CD z podaj¿e 2004 i 2006 roku czyta od razu.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Nie do pisa³em,¿e czytnik CD,a p³ytki nie oryginalne,wiêc to mo¿e problem,ale High nie czyta³o a Professional bez problemu,za pierwszym razem,przy tych samych p³ytach,sposobie nagrywania i ¼ródle map.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum