O widzisz i z wisco sprawnym napewno będzie lepiej niż z nowymiringami;)
Jeszcze tylko ogarnij szmatką pod maską - kompozycja pełna i radość dla oczu -takie moje zboczenie
Piękne E32 ale zawiodłem się tym hakiem z tyłu jak nie używasz to poprostu wywal hak do E32 nie pasuje...
Limuzyny jak i prawdziwe samochody sportowe nie sa do tego równie dobrze ktoś mógł by sobie kupić nowe lambo albo ferrari i założyć hak pasuje to jak k*** majtki :P
Chyba się trochę zapędziłeś z tym hakiem ManiacDrifting - oprócz przyjemności, wyglądu i satysfakcji auto czasem musi po prostu być również użyteczne. Ja jak mam czas i chęci to podpinam pod swoją 7-kę przyczepę, pakuję na nią Kinga i śmigam w Biesy się wyszaleć :p
pozdr.
Maniac (kedyś Kaczy) - bardzo Cię proszę o powstrzymania się od prostackich wypowiedzi. Nie przystoi 7er. I jeszcze jedno - pisz po polsku bo strasznie źle czyta się Twoje posty.
Gra muzyka
Powitać na forum :)
a czemu to juz sprzedajesz http://moto.allegro.pl/bmw-730i-v8-e32-i1845281083.html
Jak German to Anna.
Pomysł sprzedaży zrodził się kilka dni temu ... Namówiłem kumpla aby też dołączył do szczęśliwych posiadaczy 7er - i jako miłośnik marki znalazłem mu piękne E38. Pojechaliśmy razem, kupiliśmy E38 z 4,0 V8 w pięknym stanie z jasną skórą w środku - po prostu piękny Szwajcar. I jak się przejechałem ( ok 100km trasy) to się zakochałem ... i postanowiłem zmienić na nowszy model
To jedyny powód - chęć wymiany na nowszy model (i nieco mocniejszy)![]()
pozdr.
Z uwagi na dwuletnią nieobecność na forum - wypada się raz jeszcze z Wami przywitać - WITAM WSZYSTKICH
Przez ten czas trochę się pozmieniało. Moja biała e32 zmieniła właściciela (pojechała do Chełma) a ja za namową żony poszedłem w bardziej rodzinną motoryzację i pod moim blokiem zaczął parkować Ford Windstar II 3,8 v6 a następnie Mercedes ML320 v6. Ale jak to mówią "stara miłość nie rdzewieje" - od tygodnia jestem posiadaczem E38 740i i z przyjemnością wracam do grona posiadaczy 7er... Mam nadzieję że teraz będę częściej gościł na forum bo zamierzam dopieścić swoją 7-kę i kontynuować swoją starą pasję.
Jak na początku - raz jeszcze witam i pozdrawiam