Panowie, dzisiaj na Polsacie leciała Szklana Pułapka 4.0
I tak sobie oglądam i raduję się z pościgów i eksplozji w typowo amerykańskim stylu.
Aż tu nagle! Ktoś ostrzelał czarne E38!
Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	i118807.jpg
Wyświetleń:	48
Rozmiar:	47.9 KB
ID:	3542Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	timestamp3828.jpg
Wyświetleń:	47
Rozmiar:	34.8 KB
ID:	3543Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	timestamp3849.jpg
Wyświetleń:	42
Rozmiar:	42.8 KB
ID:	3544

Potem jak już ochłonąłem i mogłem przeboleć tak bezmyślne traktowanie limuzyny, oglądam sobie dalej film. Gdy nagle w późniejszej jego części namierzyłem chyba ze trzy taranowane E38... Noszkurrrr...

Nazwa:	bmw014931jb0.jpg
Wyświetleń:	55
Rozmiar:	34.8 KB
ID:	3545Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	diehard4206br7.jpg
Wyświetleń:	50
Rozmiar:	39.5 KB
ID:	3546Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	diehard4193yx4.jpg
Wyświetleń:	47
Rozmiar:	30.5 KB
ID:	3547Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	i118983.jpg
Wyświetleń:	49
Rozmiar:	42.5 KB
ID:	3548

Akcja straciła dla mnie sens i fil także, bo skupiłem się na obrazie w pamięci jak ładne przedliftowe autko dostaje strzała w tył i obraca się i jest dalej gniecione przez ciężarówkę.. Ajjj...

No i na koniec. Bandziory salwują się do ucieczki i podjeżdża jeden z zakapiorów srebrnym poliftowym egzemplarzem z kółkami M-pakietowymi. Całe szczęście tej nie zniszczyli, ale jeden z bandziorów był na tyle nieuprzejmy, że umarło mu się prosto na szybie, którą upadając roztrzaskał i ubabrał swoim ketchupem...

Nazwa:	i114345.jpg
Wyświetleń:	57
Rozmiar:	29.3 KB
ID:	3549

No i jeszcze James B. w Tommotow Never Dies.. Fajnie, że chłopak uciekł bandziorom, ale czy od razu trzeba skakać z wierzowca i psuć takie auto?

Dlaczego nie ostrzelają Toyotę Prius albo jakiegoś Citroen Saxo czy cuś...

Czy BMW aż tak prowokuje?

Swoją drogą zastanawiałem się zawsze, co dzieje się z takimi rekwizytami po zakończeniu filmu. Bo wiadomo, że niektóre części czy często całe auta z drobnymi otarciami są całkiem dobre...