Proszę bardzo, na filmiku dokładnie ta E65 Individual, właściciel pochwalił się nią na Youtube :D
PART 1:
http://www.youtube.com/watch?v=BrSLLJF4rN4
PART 2:
http://www.youtube.com/watch?v=sKzv5...eature=related
Miłego oglądania :D
Proszę bardzo, na filmiku dokładnie ta E65 Individual, właściciel pochwalił się nią na Youtube :D
PART 1:
http://www.youtube.com/watch?v=BrSLLJF4rN4
PART 2:
http://www.youtube.com/watch?v=sKzv5...eature=related
Miłego oglądania :D
Małe zdjęcia wnetrza w tym ostatnim. Generalnie 740D to dobry silnik, dopóki się nie zacznie psuć. Od dołu ciągnie bardzo dobrze, wyżej zadyszka, jak w większości silników diesla. W tym modelu są wg mnie najładniejsze felgi jakie montowano w E65. Poza tym małe zdjęcia wnętrza, z przodu grzanie i wentylacja, tyle widzę.
Czekam na VIN obiecany przez wlasciciela, ale jakos ciezko jak zawsze :) Na Viv tej srebrnej ( tej z youtube ) tez czekam juz 3 dzien... Kazdy w delegacji i nie ma przy sobie dowodu rej. :)
Co do tej ostatniej, poprosilem rowniez o zdjecia dodatkowe..... Zobaczymy, gnebi mnie jedna mysl, ze brak ksiazki serwisowej..... tak mi powiedzial, ze nie ma.... Wiec chyba czapka na droge....
Pytalem juz w jednym z poprzednich postow, czy jest ktos kto mi po VIN sprawdzi historie serwisu??
ex.E46 320
W124 coupe 3.2 M104
W124 4.2 M119
W203 2,7 cdi
Peugeot206 s16
Still:Audi A8 /D3 4,2 benz.
W123 coupe 2,3 M102
Z historią serwisu ciężko, można w ASO spróbować. Co do książki serwisowej to zawsze mnie ciekawi, gdzie owa książka jest? Ciekawe co właściciel powie, pewnie że zgubił. Nie przyzna się, że licznik kręcony..
No wlasnie w tym problem, ze serwis nie udzieli takiego info.... Myslalem, ze moze ktos pracuje i ma dostep do tego typu danych.....
Wiem, ze to nie kazdy moze wiec z tad moje pytanie.
Ksiazki nie ma bo..... Licznik skrecony zapewne, choc nie tylko to moze byc powodem....
Szkoda.....
W kazdym razie dostalem VIN od srebrnej 730 ze slynna przerobka, zapodaje go do VIN dekodera, wiec poczekam az mi rozkoduje ktos co ona mialal seryjnie w wyposazeniu;)
Przerobke zrobil wlasciciel, bo jak stwierdzil stac go bylo na to by auto sie prezentowalo duzo lepiej.... Kto wie czy tak nie bylo....:)
ex.E46 320
W124 coupe 3.2 M104
W124 4.2 M119
W203 2,7 cdi
Peugeot206 s16
W123 coupe 2,3 M102
A wiec otrzymalem VIN jak juz wczoraj napisalem, VIN zostal rozkodowany i ku memu zdziwieniu wersja IDYVIDUAL tego srebrnego egzemplarza mi sie gdzies zagubila.....
Totalnie inna wersja wyposarzenia wedle konfiguracji fabrycznej z tym co widac na zdjeciach....
Totalna przelozona 7er, czy ktos naprawde zamiast kupic auto po FL z takim wyposarzeniem to dolozyl do NIEJ kilkadziesiat tysiecy zlotych....?? Fan marki....??
Prosze o wasze spostrzezenia.... Mowa o aucie z YOUTUBE, badz z linku jaki tu wczesniej podawalem, motoallegro i picasa.
ex.E46 320
W124 coupe 3.2 M104
W124 4.2 M119
W203 2,7 cdi
Peugeot206 s16
W123 coupe 2,3 M102
Może to angol lub po takim crash tescie ze hoho ale kto o zdrowych zmyslach ladowalby kilkadziesiat tys zl.
Moim zdaniem odpuscic i szukac czegos w miare przyzwoitego
VIN twierdzi ze europa. Mozna sobie doposazyc autko nic zlego w tym nie widze ale musi byc jakas dokumentacja, a tu za duzo niewiadomych. Obstawiam tak jak kolega wyzej napisal niezlego dzwona lub powodz. No i cena :) kolesia troche fantazja ulanska poniosla 75 tys za skladaka ?
Nie zaprzątaj sobie tym głowy. Może pewny, a może nie. Ja bym się bał, że kupię kota w worku. Lepiej poszukać czegoś pewniejszego.
A ja nie sugerowałbym się żadnym VIN ani nic z tych rzeczy, jak tak będziemy oceniać każde auta to nigdy niczego nie kupimy.
Niestety tu jest taki problem, że kolega z Hiszpanii jak zdążyłem doczytać kilka dni temu, bo gdyby mieszkał PL, to od razu auto na serwis by zabrał i wtedy dokładnie byśmy wiedzieli co tam w nim siedzi i otrzymali większość odpowiedzi na te wszystkie pytania.
Bo na tą chwile możemy tylko gdybać, do póki na własne oczy go nie przejrzymy i nie "pomacamy" :)