[QUOTE=ADASIO;259203]Po 1 kolego OBOWIAZKOWO zapoznaj się z tym artykułem w dziale e65/66 - KUPOWANIE BMW E65 E66 krótki poradnik i wskazówki
co do auta o które pytasz to wg mnie wyglada to tak:
PLUSY:
- wg mnie jeśli e65 to tylko z wersje 745,750 i 760 i/li - czyli benzynowe, bo diesle poprostu nie ma sensu kupować - po 1 cena ON i PB prawie identyczna, a po 2 koszty napraw silnika diesla sa ogromne w tym aucie
Dzieki za info odnosnie wersji silnilkowej..... Z dzialem KUPOWANIE BMW jesli chodzi o podopwiedzi wersji wyposarzenia zapoznalem sie szczegolowo :))
A wiec dziekuje bardzo za wszystkie wskazowki i porady. Mysle, ze cos o samochodach juz wiem, ale skoro Wy jezdzicie i posiadacie 7er, to dla mnie Wasze zdanie bedzie zawsze brane pod uwage.
Co do wyboru, diesel benz. to to faktycznie kwestia gustu juz tylko, jesli paliwo w tej samej cenie, a spalanie podobne, no diesel troche mniej.
Nie jestem katem aut, wiec PB nie bedzie mnie zzeral finansowo :)
Ale do rzeczy, fakt jest taki ze przebieg auta dosc maly, kierownica faktycznie wyglada na taka ktora moglaby bys dopiero co obszywana na nowo, kolor tapicerki jak dla mnie idealny i tylko taki bede poszukiwal....
Co do koloru auta, fakt, moglby byc inny, ale jak e65/66 jest indywidualnym autem to i kolor moze byc czasem wlasnie inny :)
Co zas do wyposarzenia to wiem, ze kolor skor tylko w bezu i wentylacja fotela musi byc... Reszta jest kwestia do dyskusji :)
Dziwni mnie wlasnie, ze nie ma dokladnie zdjecia z przodu....
W kazdym razie reaasumujac ten egzemplarz, pozbieram wszelkie dane o nim jesli wlasciciel sie podzieli i dam znac.
Ja myslalem, ze moze ktos jest z Lodzi, kto zna to auto, czy tez moglby podjechac..
Mieszkam w hiszpanii, pracuje na morzu, dlatego czasem trudno wyskoczyc tak ot.... do lodzi autko ogladnac.
Za tydzien bede w PL i bede dzialal zatem.
Na koniec po przegladnieciu formum Waszego ( naszego) wnioskuje, ze mam szukac tylko benzyny.....? a skoro o benzynie moga to 745 jest dobrym srodkiem miedzy dieslami...?
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem