Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: E65/66 do oceny

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Po 1 kolego OBOWIAZKOWO zapoznaj się z tym artykułem w dziale e65/66 - KUPOWANIE BMW E65 E66 krótki poradnik i wskazówki

co do auta o które pytasz to wg mnie wyglada to tak:

PLUSY:
    - wg mnie jeśli e65 to tylko z wersje 745,750 i 760 i/li - czyli benzynowe, bo diesle poprostu nie ma sensu kupować - po 1 cena ON i PB prawie identyczna, a po 2 koszty napraw silnika diesla sa ogromne w tym aucie
    - sportowa kierownica - dla mnie szału nie ma bo wole tradycyjna 4 ramienna, ale pisze jako plus bo fajnie wyglada
    - dobrze wyposazona pod wzgledem przednich foteli (masaz ,wentylacja,grzanie) - 3 przyciski na panelu srodkowym
    - 4 pokretła od klimatyzacji
    - ładny kolor drewna no i w połysku
    - składane lusterka - nie kazda to ma
    - rolety boczne i tylna
    - swietny kolor skór czyli jasne - ale niestety bardzo brudzą sie i trzeba dbac o nie zdecydowanie wiecej niz przy czarnej tapicerce
    - dobrze wyposazony tył
    - białe kierunkowskazy przód/tył/boki
    - reflektory przód skretne
    - listwy dachowe w chromie???? ale skad ani to long ani 760 ani polift??? moze ktoś dodał ekstra a może miała tez zderzaki z listawmi tylko miała dzwona i nie załozyli - nalezy to wyjasnić
    - klamiki od wersji poliftowej

MINUSY:
    - kolor - jak dla mnie taki nijaki - szary ale to kwestia gustu
    - pełne wyposażenie - no do tego jej sporo brakuje ale to standard
    - dziwna wersja - ma listwy dachowe chromowane ,klamki chromowane a rocznik 2004 czyli przed liftem - ciekawa wersja albo samoróbka dokładane były te rzeczy
    - brak pokazanego przodu auta - może celowo a moze nie
    - brak foto przedniego fotela
    - mam wrazenie że gril od wersji 760 a to już wogóle cudo skoro auto bezwypadkowe - to po co taka zmiana - dla zabawy??
    - jak widze po podpórce na łokiec na lewych drzwiach to ona raczej nie ma 156tys przebiegu bo moja ma 143 tys i jest idealna a tu bardzo zniszczone więc chyba cos kombinowane

OCENA KOŃCOWA:
    Ładne autko z fajnym wyposazeniem za dobre wg mnie pieniądze - pewnie że mozna kupic taniej ale i drozej też
    weż VIN sprawdzimy i bedziemy wiedziec co tam w niej siedzi
    potarguj się moze za 53-54 ja puści
    koniecznie wyjaśnij z właścicielem sprawe listew dachowych klamek i grila przedniego - to moze duzo powiedziec o historii pojazdu
    wg mnie autko w skali od 1-10 zasługuje na 6
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i
    Listwy ma normalne ( tak chyba foto wyszlo), chyba niema dostepnych do E65 chromowanych tylko sa do E66.

Klamki chromowane byly tez przed liftem (komfortowy dostep), moze to ma.

Faktycznie cos moze byc z przodem, maska wyglada jakby byla malowana ale moze tak swiatlo pada. Z tylu chyba jest wgniecenie nad kolem

Zanim pojedziesz popros o lepsze foty i VIN, te fotki to jakas padaka wszystko sie swieci jak psu jaja
    Ostatnio edytowane przez tygrysek2002 ; 19-09-2011 o 12:37

Początkujący Użytkownik
    BMW
    zamierzam nabyc
    [QUOTE=ADASIO;259203]Po 1 kolego OBOWIAZKOWO zapoznaj się z tym artykułem w dziale e65/66 - KUPOWANIE BMW E65 E66 krótki poradnik i wskazówki

co do auta o które pytasz to wg mnie wyglada to tak:

PLUSY:
    - wg mnie jeśli e65 to tylko z wersje 745,750 i 760 i/li - czyli benzynowe, bo diesle poprostu nie ma sensu kupować - po 1 cena ON i PB prawie identyczna, a po 2 koszty napraw silnika diesla sa ogromne w tym aucie

Dzieki za info odnosnie wersji silnilkowej..... Z dzialem KUPOWANIE BMW jesli chodzi o podopwiedzi wersji wyposarzenia zapoznalem sie szczegolowo :))

A wiec dziekuje bardzo za wszystkie wskazowki i porady. Mysle, ze cos o samochodach juz wiem, ale skoro Wy jezdzicie i posiadacie 7er, to dla mnie Wasze zdanie bedzie zawsze brane pod uwage.
    Co do wyboru, diesel benz. to to faktycznie kwestia gustu juz tylko, jesli paliwo w tej samej cenie, a spalanie podobne, no diesel troche mniej.
    Nie jestem katem aut, wiec PB nie bedzie mnie zzeral finansowo :)

Ale do rzeczy, fakt jest taki ze przebieg auta dosc maly, kierownica faktycznie wyglada na taka ktora moglaby bys dopiero co obszywana na nowo, kolor tapicerki jak dla mnie idealny i tylko taki bede poszukiwal....
    Co do koloru auta, fakt, moglby byc inny, ale jak e65/66 jest indywidualnym autem to i kolor moze byc czasem wlasnie inny :)
    Co zas do wyposarzenia to wiem, ze kolor skor tylko w bezu i wentylacja fotela musi byc... Reszta jest kwestia do dyskusji :)
    Dziwni mnie wlasnie, ze nie ma dokladnie zdjecia z przodu....

W kazdym razie reaasumujac ten egzemplarz, pozbieram wszelkie dane o nim jesli wlasciciel sie podzieli i dam znac.
    Ja myslalem, ze moze ktos jest z Lodzi, kto zna to auto, czy tez moglby podjechac..
    Mieszkam w hiszpanii, pracuje na morzu, dlatego czasem trudno wyskoczyc tak ot.... do lodzi autko ogladnac.
    Za tydzien bede w PL i bede dzialal zatem.

Na koniec po przegladnieciu formum Waszego ( naszego) wnioskuje, ze mam szukac tylko benzyny.....? a skoro o benzynie moga to 745 jest dobrym srodkiem miedzy dieslami...?
    Pozdrawiam
    ex.E46 320
    W124 coupe 3.2 M104
    W124 4.2 M119
    W203 2,7 cdi
    Peugeot206 s16
    Still:Audi A8 /D3 4,2 benz.
    W123 coupe 2,3 M102

Uprawnienia umieszczania postów