Cytat Zamieszczone przez trolu
Cytat Zamieszczone przez Adam740
Cytat Zamieszczone przez hrabia81
juz powiedzialem co mysle na temat gazu w samochodzie.
Popieram!!!!!!!

Ja też wydaję miesięcznie na paliwko około 2000zł.
Ale 90% miasta.
Natomiast po trasie bajeczka, jak jadę sobie spokojnie, to schodzę na 8 literków nawet do 7,6 ostatnio, przy silniku 4,4.

Hrabia my to się kiedys musimy spyknąc bo widzę że jesteś kimś godnym e38. Może zaprezentuję ci tąś obiecaną e31 w kolekcjonerskim stanie.
Pozdrawiam wszystkich
Kazdy z nas na forum jest godny użytkowania E38 .. Prosze bez takich postow ..
Kazdy robi w swoim aucie to co uważa za sluszne ..

> Chyba nie wytrzymam :hah: a co to znaczy "GODNY UZYTKOWANIA E 38 ? " a co to jest e 38, tytuł szlachecki ? Błagam nie pijcie tyle :) :) Dyskusja ogólna ile wydajemy na nasze bmki jest kompletnie bez sensu ,bo na to sie składa paliwo i inne rzeczy ,jedni jezdzą swoimi e 38 w niedziele na lody ,a ja uzywam jej w celach zarobkowych ,wiec jest to całkiem inna eksploatacja i inne koszt części i paliwa ,więc nie ma porównania ,chyba ,ze któs chce sie dowiedziec ile kto tutaj ma kasy ,albo sie nią pochwalić. Skorzystałem z mojego konstytucyjnego prawa wyrazania opini :)

> Greg ,ja z max znizka w PZU place za OC z NW 370 zl chyba za pól roku ,ale mam mniejszy silnik ,na pewno Ci sie opłaca płacic ubezpieczenie w PL ,no a AC w PZU mi policzyli przy okreslonej wartosci auta 22000, 1400 zl ,chyba dobre pieniadze ,pozdrawiam