Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 82

Wątek: Miesieczne Opłaty

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    ja w ptu za caly pakiet ubezpieczenia bez znizek place 2300. dla porownania w warcie za to samo musialbym wybulic 5700.

> wierze , mi w Warcie tez powiedzieli więcej ,więc wybrałem PZU :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Hrabia, tzn. masz AC w tym pakiecie?? Jeśli tak, to na jaką sumę ci wycenili auto?
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    taik mam AC. auto wycenili na 23500 w tamtym roku w compensie bylo warte 43500 wszystko zalezy od jakiegos dziwnego programu. moglem ja ubezpieczyc na wiecej tylko czy jest sens przeplacac skoro w przypadku wyplacenia mi odszkodowania firma i tak wyplaci mi 23000 a nie sume na ktora ubezpieczylem samochod. za doplata 20 zl mam ubezpieczone szyby niby drobiazg ale juz nie bede musial w razie czego bulic ze swojej kieszeni

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38, M62B44TU, 2000r
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS
    Cytat Zamieszczone przez trolu
    Cytat Zamieszczone przez Adam740
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    juz powiedzialem co mysle na temat gazu w samochodzie.
    ...bo widzę że jesteś kimś godnym e38.
    Kazdy z nas na forum jest godny użytkowania E38 .. Prosze bez takich postow ..
    Kazdy robi w swoim aucie to co uważa za sluszne ..

> Chyba nie wytrzymam :hah: a co to znaczy "GODNY UZYTKOWANIA E 38 ? " a co to jest e 38, tytuł szlachecki ? Błagam nie pijcie tyle :) :) Dyskusja ogólna ile wydajemy na nasze bmki jest kompletnie bez sensu ,bo na to sie składa paliwo i inne rzeczy ,jedni jezdzą swoimi e 38 w niedziele na lody ,a ja uzywam jej w celach zarobkowych ,wiec jest to całkiem inna eksploatacja i inne koszt części i paliwa ,więc nie ma porównania ,chyba ,ze któs chce sie dowiedziec ile kto tutaj ma kasy ,albo sie nią pochwalić. Skorzystałem z mojego konstytucyjnego prawa wyrazania opini :)

> Greg ,ja z max znizka w PZU place za OC z NW 370 zl chyba za pól roku ,ale mam mniejszy silnik ,na pewno Ci sie opłaca płacic ubezpieczenie w PL ,no a AC w PZU mi policzyli przy okreslonej wartosci auta 22000, 1400 zl ,chyba dobre pieniadze ,pozdrawiam
    Popieram ELVISa w 100%.
    BMW e38 fajnym autem jest- bez dwóch zdań. Ale to TYLKO samochód. Nie żadne przedwojenne Bugatti ani nie Corvette z '58 roku. Nie ma co z niego robić ołtarza i modlić sie jak do złotego cielca. Czy są w ogóle ludzie NIEGODNI jeździć jakimkolwiek samochodem??
    Ktoś tu chyba buja w obłokach i w stanie mocno wskazującym pisze posty na forum ;)

> TUiR Warta: OC + NW 380zł/ rok, przy maksymalnych zniżkach.

Pozdro

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez ac_kotlet
    > TUiR Warta: OC + NW 380zł/ rok, przy maksymalnych zniżkach.
    super cena - myslalem ze za tyle to OC za motorower kosztuje:) musze chyba pochodzic i popytac

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    Czy są w ogóle ludzie NIEGODNI jeździć jakimkolwiek samochodem?? ac kotlet pierwsza grupa to przedstawiciele handlowi (kto im dal prawko?) i ta druga grupa ktora mnie rozwala i to na czesci pierwsze to sa lamusy z bogatego domu tata da synkowi kluczyki od swojego nowego a8 a synek jezdzi po miescie i udaje kozaka a co jest najgorsze opowiada ze jest niewiadomo kim (najsmieszniejsze jest to jak sie goscia sprowadza na ziemie) a tak naprawde to gdyby zabraklo tatusia to chlopak bylby nikim bo nawet na kilogram kartofli nie bedzie umial zarobic. e 38 jezeli jest zadbane to caly czas zwraca moja uwage na ulicy.

7ka
    Gość
    o tak...

mase jest dzisiaj dzieci ktore sie lansuja nie swoim samochodem...

udaja ganksterow,i rozpowiadaja o niesamowitych interesach,znajomosciach..

a najlepiej jak potem stoisz sobie na swiatlach ,patrzysz na przystanek.. a on stoi i czeka na autobus.. :x :hah:

uwierzcie mi ze nie tylko w Polsce dzieja sie takie sytuacje...

Zaawansowany Użytkownik
    jak chodzilem do sredniej szkoly to akurat jezdzilem autobusem linii nr 7 :) co prawda takiego komfortu nie bylo, ale przepych tez byl spory:P

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Ja tez kiedys jeżdziłem autobusem i wspaniale to wspominam, nie nam oceniać kto jest godny a kto nie ,bo nie znamy tych ludzi ,więc jest to fraza kompletnie bez sensu :hah:

7er Freak Awatar Greg38
    BMW
    F02 750LxD E65 745i Prins VSI E38 740i Prins VSI
    Blog
    18
    ...odgrzebie temat.

Kto z Was ma ubezpiecznie w PL z AC, bo wielu ubezpieczycieli nie ubezpiecza auta starszego jak 12 lat i ile kosztuje OC a ile OC w jakiej spolce. Mnie interesuje w szczegolnosci AC.
    Mozna na PW do mnie jesli ktos chce prywatnie.
    Bo borykam sie z dylematem czy w PL zarejestrowac, a jak do tej pory tanie ubez. nie biora aut lat 12> na OC.

Dzieki
    Pozdr.

Greg38

UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - załóż temat i prześlij link a postaram się odpowiedzieć!

http://7er.pl
    http://bmw.n-sacz.pl
    http://bmw-diag.pl
    http://obd-can.pl
    http://auto-diag.de

Uprawnienia umieszczania postów