Moim zdaniem 1500-2000 zł/miesiac pozwala utrzymać, użytkować i cieszyć się z posiadania buni tak, że ona nie powinna na nas narzekać :D
Moim zdaniem 1500-2000 zł/miesiac pozwala utrzymać, użytkować i cieszyć się z posiadania buni tak, że ona nie powinna na nas narzekać :D
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Tyle to ja zarabiam.. miesiecznie buhehehehheheZamieszczone przez tomcad
przy takim zalozeniu dziwie sie ze jezdzisz 2,8 ;D ;-)Zamieszczone przez tomcad
heh :) ja zarabiam 1200 :) powinienem na kredytach jechać chyba aby utrzymać bunię :)
Trafiła się ładna 2,8, to wziąłem, ale nie powiem, że nie myślę o większym silniku :DZamieszczone przez trolu
Zamieszczone przez tomcad
nie no stary... :hah: :what:
gdyby tyle kosztowala mnie miesieczna przyjemnosc uzytkowania e38 to zrezygnowalbym z niej...
jak powiedzialem ...nie mozna okreslic miesiecznych wydatkow..
.jesli masz dobre auto to wlasciwie wydajesz na paliwo,jesli masz szrota to ciagle ladujesz kase..
.i inna sprawa..
. moj przypadek i napewno wielu innych tutaj.. :what:
.zobaczysz cos w ebay,allegro,i cyk... i tak bez konca.. :D ja nawet nie chce liczyc ile wydalem na takie moje finezje przez ostatnie pol roku :x
Ja te finezje właśnie wliczyłem również.Zamieszczone przez 7ka
Taka kwota mi wyszła, bo ja wiele części i podzespołów po prostu wymieniłem ostatnio.
Lubię mieć sprawny samochód i pewne podzespoły wymagały wymiany po 330 tys przebiegu.
Do tego dodam kosmetykę: felgi, listewki, lampy i inne takie i sie nazbierało.
Teraz napewno nie będę wydawał więcej przez miesiąc jak 900 zł
Zresztą czy to ważne...
Chodzi mi tylko, żeby ktoś kto czyta to forum i chce siobie kupić 7er,
był świadomy, że kupno takiego samochodu to dopiero początek wydatków...
Aha idac takim tokiem myslenia ...
To u mnie koszt miesieczny by chyba wyszedl z 10 tys ;D ;D
No bo felgi .. Opony .. monitory .. lampy nowe .. i milion innych gadzetow ;D ;D
Dokladnie tak jak ktos wyzej napisal jak ma sie dobry samochod zadbany to koszty paliwa czyli tyle ile jezdzisz :)
A jak cos padnie to jakas tam sporadyczna suma
mi na samo paliwo miesiecznie idzie 2000-3000zl
To zapewne robisz tyle samo KM co ja tylko ze ja wydaje 1500 max ;DZamieszczone przez hrabia81
Gazownicy gora ;D ;D