-
Zaawansowany Użytkownik
CENA DOBRA = dolozyc duzo
-
Zaawansowany Użytkownik
tylko tak się składa, że właściciela znam, autem jeździ 2 lata, mówił, że nigdy problemów z nim nie miał, raz mu tylko nie chciał odpalić, bo mu się aku rozładował, gdyż klapa mu się nie domknęła i świeciła się żarówka ileś tam czasu. Aku jest teraz nowy 90ah kagera. Jak jechałem nim chwilę to jak wspomniałem wcześniej silnik pracuje cichutko, nic nie drży, temp przy dawaniu w piz**** cały czas na połowie, visko dmucha ostro, biegi zmienia płynnie, więc chyba padło to nie jest:D a mam nadzieję, że raczej zdaję sobie z tego sprawę co by się z nim stało jakby mi wcisnął śruta jakiegoś:D:D:D:D
-
Doświadczony Użytkownik
No to jak Ci się podoba i jesteś przekonany, że auto jest w porządku, to bierz :-)
-
Zaawansowany Użytkownik
chyba jednak zrezygnuje:D nie sądziłem, że gaz to tego auta zaczyna się od 4500 taki w miarę dobry, do tego dokupić skórę 1500zł, nie wiadomo co dokładnie z tym ogrzewaniem nie działa i mnie wyniesie trochę kasy:/ chyba lepiej szukać coś trochę droższego z gazem i ze skórą już:D
-
Zaawansowany Użytkownik
albo matiza w holenderskim gazie wziac...albo takie cos
http://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ
-
Zaawansowany Użytkownik
nie no chodzi mi o to, ze na chwilę obecną nie jestem przygotowany na wydatek z rzędu min 4tys, aby zamontować gaz:/
-
Doświadczony Użytkownik
A zanim zamontujesz gaz to jednak trzeba zazwyczaj kilka rzeczy porobić przy nowozakupionym samochodzie. Więc 4tyś wydatków to jest dopiero początek. Możesz ewentualnie kupić jakiegoś malucha albo kadeta i dozbierać kasę do porządnego BMW.
-
Zaawansowany Użytkownik
jak się kupi padło to trzeba dokładać:D mialem brave dokładałem miesiąc w miesiąc, mimo tego, że sporo zapłaciłem, mam mercedesa, kupiłem nie drogo i tylko leje ropę:) co do ww bmw wiem, że trzeba wachacz wymienić, oraz coś z ogrzewaniem.
Uprawnienia umieszczania postów