Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: e38 3.0 V8 95/96 czy warto??

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar e4r5t
    BMW
    e38 3.0 v8 aut.
    silnik jest bez wycieków, auto instalacji gazwej nie ma, dopiero ja będę chciał zakładać(jaki jest koszt??) skórę również sobie dołożę,bo widziałem na allegro piękne kremowe zestawy za 900-1300zl w idealnym stanie.Chłodnica jest ok, ten właściciel sprowadził to auto dla siebie 2 lata temu z niemiec, w niemczech miało 2 właścicieli, on ogólnie od czasu do czasu sprowadza sobie auta, więc szrota dla siebie by nie sprowadził:) a auto sprzedaję, ponieważ wybudował dom i chcę go wykończyć, a ma jeszcze 3 auta, więc bmw nie jest mu potrzebne:) Jak miałem jazdę próbna to nie zauważyłem, aby coś szumiało w moście itp, nigdy wcześniej nie jeździłem v8, ale jak dla mnie wszystko pracowało idealnie:D Co do zdjęć to ciężki będzie mi wstawić, bo zepsuł mi się aparat, ale auto jest w 100% bezwypadkowe, wszystko fajnie spasowane, drzwi leciutko się zamykają, kolor wszędzie ten sam. Do minusów można zaliczyć jeszcze popękane uszczelki na tylnych drzwiach, oraz wyblakłe czarne plastiki, które też znajdują się przy drzwiach,nie wiem czy wiece o czym mowa?:) kolejna wada o której sobie przypomniałem, to na komputerze, wyświetlacz nie jest jednolity, tzn przez litery przechodzi po środku czarny pasek.

P.S. udało znaleźć mi się tylko 1 zdjęcie,nie wiem czy wam dużo powie ta fotka:)
    http://imageshack.us/photo/my-images...a41359e18.jpg/

Jeśłi to ten zawór czemu tam jest napisane ~1400zł???:D na allegro używany sprawny 100-250zł:)
    Ostatnio edytowane przez e4r5t ; 18-09-2011 o 07:05

Uprawnienia umieszczania postów