Strona 12 z 21 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 209

Wątek: spotkanie augustowo 14-15 czerwiec

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    ja też tak myślałem,dziewczyna moja też sie cieszyła na ten wyjazd.A jak Wy będziecie rozmawiać przy piwku w sobotę to ja sie będę musiał uczyć ;( 8/ :(

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    pamietaj są 2 poprawki :-)

Cytat Zamieszczone przez czarek 730
    Panowie ja dam konkretną odp pod koniec maja wszystko zależy od pracy żony jak coś to się dołączam do hrabiego mam 9 km :D pozdrawiam
    Już wiem wszystko Moja lepsza połowa ( żonka ) ma wolne więc moge powiedzieć że jadę na 100% . Mam pytanko o której startuje peleton z Warszawy i gdzie się zbieracie pozdrawiam i do zobaczyska
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Panowie!!!mam super wiadomość9przynajmniej dla mnie :D ) byłem dzisiaj u rektora-bardzo miły facet.Zwróciłem się z prośbą o przeniesienie egzaminu na inny termin.zaproponował mi tą niedziele chodź w sobotę mam wesele a niedziele poprawiny...Ale już wolę nie być na poprawinach i spotkać się z Wami w przyszły weekend :) Gość mnie zapytał czym jest to spowodowane że chcę go przenieść no i powiedziałem co i jak a on z uśmiechem na twarzy powiedział ze mnie rozumie doskonale bo czasem z żoną jeździ na takie spoty tylko motocyklowe ;D więc wszystko jest na dobrej drodze do tego że jednak będę :hihi:

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    aha....chłopaki jak zrobicie spotkanie w wa-wie na temat tego jak,gdzie i o której sie spotkamy żeby razem uderzyć na biały to dajcie znać na pw bądź tutaj napiszcie bo nie każdy będzie mógł np w tą sobotę-ja akurat mam wesele.i proponuje jakieś znane miejsce gdzie łatwo dojechać bo wa-wy jeszcze całej dokładnie nie znam :razz: moze pod jakąś galerią....
    ja np proponuje CH M1(Marki) bo tak patrze to chyba będziemy jechać na Radzymin a potem drogą E67 tak?no ustalcie to już tak żeby każdy bez problemu trafił i będzie ok :D

Skoro mamy byc na 10-ta w Bialymstoku, to licze ze najpozniej o 7-mej musimy ruszyc. Chyba ze sniadanko po drodze :P . Ja wiem ze mamy 7er ale bez szalenstw ;D

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW

http://forum.7er.pl/

godz 7 pasuje tylko trzeba się dogadać gdzie?i co ewentualnie ze sobą zabrać?
    a może w piątek 13.VI wybierzemy się ekipą na lotnisko na bemowo.to bedzie przez 3dni no ale w sobotę i niedziele nas nie bedzie.A dokładnie pit lane park bmw:) bolidy F1, Kubica:D Może będzie fajnie,w sumie wszystko co z bmw związane jest fajne :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    male pytanie do ekipy z warszawy i okolic kiedy i o ktorej wracacie z augustowa?

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    W niedziele prawdo podobnie...a o której to ciężko stwierdzić

Obadamy. Jak skonczymy, to wrocimy. Nie jestem w stanie na to pytanie odpowiedziec. Raczej pytaj organizatorow :D . Damy rade!!

Uprawnienia umieszczania postów