Strona 18 z 21 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 209

Wątek: spotkanie augustowo 14-15 czerwiec

Cytat Zamieszczone przez sylwek7
    Jakim Zegrzem. O czym Wy mowicie!!! Start spod M1 w Markach i lecimy na Radzymin, Wyszków... Wiem o korkach nad Zegrzem dlatego omijamy szeroko.
    Jestem za
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    M1 już ustalone.tylko teraz pytanie o której??

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    panowie tylko z wawy na białystok mam nadzieje jedziecie :) co bym nie stał i nie czekał na was do niedzieli :)

Vip Vip Awatar casi123
    BMW
    e-38 750
    Cytat Zamieszczone przez intactus
    Panowie czy będziemy robić tam grilla czy nie bo niewiem czy mam robić jakies miesko ? Czy mamy jakis plan chytry na wieczur ?
    jak najbardziej robimy impre przy grillu a wiec niech kazdy zabiera co mu do głowy przyjdzie :D

Neuf - ile czasu potrzebujesz zeby z domu dojechac po salon BMW? Nie wiem czy bedziemy punkt 10 ta :D .
    Jesli idzie o start spod M1 Warszawa Marki to mysle ze 7-ma to optimum. Niech chetni beda wczesniej. Ja bede na pewno wczesniej i w razie czego wolajcie na kanale 16-tym.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    ok,ja bede przed 7 i będę wywoływał na kanale 16;)

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Do salonu BMW jade około 7 minut :) więc jak się ekipa rozwlecze to można do mnie na kawkę podjechać :) ( zapraszam wszystkich serdecznie pod domek jak by co ) a ja tam i tak bede pewnie od 9:30 bo i tak tam wszystkich znam i jeszcze troche a bede miał swój kubek nawet :)

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    panowie tylko z wawy na białystok mam nadzieje jedziecie :) co bym nie stał i nie czekał na was do niedzieli :)
    ciekawe czy ktos bedzie jechal od strony lublina, bo moze jak tez bede czekal i nikt nieprzyjedzie :razz:

PS czy ktos moze bedzie mial kamere cyfrową? wiadomo ze pod filmik :-)

PS2 byl tez taki jeden pomysl ale chyba troszke zapozno wpadlem na niego..... nastepnym razem

a jedna postanowilem to napisac, mam taki pomysl, niewiem dlaczego przyszedl mi do glowy ale moze zakazdym razem kiedy bedziemy organizowac spotkanie kazdy z nas kupijakas malą zabawke/upominek/slodycze i bedziemy odwiedzac przykladowo dom dziecka. dobrze by bylo aby sprawic przyjemnosc dzieciakom moze zarazimy kogos nasza pasją a nie piwem na klatce schodowej, fajnie aby postrzegano nas nie jak palaczy gum czy dresow a ludzi ktorzy reprezentują jakis poziom, niewiem skad przyszedl mi taki pomysl ale pomyslcie troszke czy niebylo by warto?

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    pomysł ok :) warto o tym pomyslec

i mam pytanie....ile osob jedzie z wa-wy zebysmy nie czekali w nieskończoność a zeby kazdy zdąrzył

Vip Vip
    BMW
    740i
    ta! wyglada na to ze masa aut z wawy jedzie!!! ;D

Uprawnienia umieszczania postów