-
Vip
Vip
Neuf nikt nie bedzie sie nudził ale trzeba sie przygotowac do tematu :D wiec prosze o odpowiedz ;)
-
Vip
Vip
moze warto skorzystac z pogody i zrobic duzego grilla nad jeziorkiem, w miedzyczasie cos wymyslimy, sa fajne gokarty, statki, dyskoteki itp, niewiem czy jest sens teraz cos planowac bo wiadomo ze planowane nigdy niewychodzi dobrze :-)
-
użytkownik
Duzy grill nad jeziorkiem - to brzmi bardzo dobrze. Co Wy na to?
-
Vip
Vip
Ja jestem za Sylwka pomysłem :) Grill,zimne piwko
Już odliczam godziny :D tylko zastanawiam się gdzie są wszyscy którzy się wpisali na liste??
-
Vip
Vip
jezeli chodzi o grill jestem za, ale co myslicie? zajedziemy do hotelu, rozpakujemy sie i chyba runda przez miasto aby kazdy zobaczyl ze to nieprzelewki :D
-
Zaawansowany Użytkownik
Jestem gotowy i niemoge doczekac sie impreski , a rundka po okolicy obowiaskowa .
-
Doświadczony Użytkownik
Mnie niestety prosze skreslic z listy .. wypadl mi tryb awaryjny i nie podołam :/
-
Vip
Vip
hmmmm ten grill to chyba moj pomysł ;D ;D dobra chłopaki wiec trzeba poprosic wasze piekniejsze połowy o mała organizacje imprezy, czyli: plastykowe talezyki itp i niech kazdy kto moze bierze grill zapasy kiełbasek mięsiwa i co tak kto lubi............ napoje % ;D ;D wiec bedzie biesiada do białego rana....
Sylwek -oczywiscie Ty nie bierzesz %%%%%... :D
-
Vip
Vip
No ale jak widze to pisze zaledwie parę osób :razz:
Co do grila to akurat mam takiego duzego zebym FH12 musiał jechac :D myśle że naprzykład jakieś piwko czy coś to kupimy na miejscu-zeby zimne było ;D
A co do przejażdżki po mieście po rozpakowaniu-jestem ZA ;)
-
użytkownik
No Casi123 - wielkich % to nie - a wierz mi ze bede sie meczyl bo za kolnierz nie wylewam, ale zabieram moja ciezarowe ;) , no chyba ze wczesniej zrzuci "ladunek", ale to jeszcze nie czas :].
Uprawnienia umieszczania postów