-
Vip
Vip
dlamnie to mozecie zostac i tydzien, miejsca są i niema problemu, jezeli bedą chetne na jeszcze jedną nocke no problem, nawet i wiecej, spotkanie ma byc w stylu wakacyjnym wiec nikogo do niczego niezmuszamy :-)
-
Vip
Vip
Hrabia może zgadamy się gdzieś na trasie i dołączymy do ekipy warszawskiej na 2 7mki
-
Zaawansowany Użytkownik
czarek ja prawdopodobnie bede lecial w niedziele rano odrazu po weselu. jezeli ty tez zamierzasz ruszyc w niedziele to nie ma problemu
-
Vip
Vip
Ja panowie na 100% wracam w niedziele bo w poniedziałek to już sesja :razz:
-
użytkownik
Widze ze Wa-wa chce pogadac na tym weekendzie co do wyjazdu. Pewnie pod M1 w Markach. To dobry pomysl. Po niedzieli damy znac co i jak - na pewno sie dogadamy.
-
użytkownik
A CO SIĘ DZIEJE Z RESZTĄ KRAJU !!!!!!!!!!! ludzie walcie śmiało nawet teraz - jest miejsc na maxa a klimat zapewniamy wzorowy !!!!
-
Vip
Vip
reszta kraju czuwa :D . mnie raczej interesuje jak mamy zamiar spedzic wieczór(noc) czy bedziemy moze jakies ognisko, jesli jest taka mozliwosc, czy grill i całonocne dusputy ;) ? mi to by posowało, wiec trzeba sie przygotowac w odpowiedni sprzęt :D
-
Vip
Vip
Tyle bylo osób chętnych i co?ja na głowie stanąłem ale będę....
Myślę że M1 to dobry pomysł.Łatwo tam dojechać z każdego miejsca w mieście i będzie każdemu po drodze bo i tak musimy jechać tą drogą.
Aha no i co z tym Pit Lane Park BMW?Był by ktoś chętny podjechać na godz-może dwie ;)
-
użytkownik
Ja mam pit lane park na co dzien :/ wiec odpadam. I ja jestem ciekaw jaki jest program wieczoru- co bedziemy robic? Casi123 ma racje - trzeba sie przygotowac ;)
-
użytkownik
ja to zamierzam spać po 22 :) chyba ,że będe pił do 5 rano taczał sie w jakimś jeziorze albo spał z czołem w grilu - ja się tam nudził nie będe - a to gwarantuje i wam zabawę :)
Uprawnienia umieszczania postów