-
użytkownik
Ambrożej to ma jeszcze gdzieś stadninę koni i coś tam jeszcze ale i tak najciekawsza to jest jego córeczka :)
-
Zaawansowany Użytkownik
1.Neuf
2.Krzywy191
3.Dzuda
4.Mięsny730 e38
5.trolu + trolowa
6.wojtekd - 90%
7.Piotreke38
8.Anatol-90%
9.ELVIS-90%
10.Słowik-50/50
11.sylwek7-50/50
12.damian23zgc-50/50
13.mackaroon
14.intactus
15 Antykk 50/50
16.hrabia81
17.Christoph 90%
18.czarek730-50/50
19.Grzechu 80/20
20.casi123
21?
Grzechu 80/20
Moja chęć przyjazdu napewno jak i innych stale rośnie. Natomiast nie wiem gdzie będziemy noclegować. Przydałby się jakiś hotel lub ośrodek z parkingiem zamykanym, żeby nasze autka były bezpieczne w nocy.
-
Vip
Vip
jutro podam dokladne szczegoly zlotu, miejsce zakwaterowania, fotki: osrodka, parkingu, plazy itp oraz ceny, (jade jutro rano potwierdzic wszystko i jeszcze raz obejrzec porobic fotki itp bo wiadomo lista gosci sie troszke powiekszyla)
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Vip
Vip
a wiec tak, mamy zarezerwowane 20 (wiecej tez nieproblem) miejsc w hotelu Hetman a dlaczego w hotelu? juz tlumacze. mialo byc w stylu agroturystycznym ale niestety boje sie o pogode, niewiem jak jest w centrum polski ale tu na biegunie zimna niejst za ciekawe i siedzenie w nieogrzewanym domku jest troszke wiadomo, pozatym jak czytalem posty chetnych do przyjazdu to w wiekszosci zalezy na dobrym sniadaniu, łazience i strzezonym parkingu oraz dodajac slabą pogode (przynajmniej do tej pory) postanowilem troszke zmienic miejsce, ale uwazam ze jest rownie atrakcyjne, troszke fotek:
tak wyglada to z zewnatrz, jest to obiekt zabytkowy

oczywiscie parking strzezony

restauracja/bar

pokoje: 10x2osobowe w tym 5 pokoi z duzym polaczonym tarasem w widokiem na jezioro
[/list]
w srodku telewizorek

i w miare ladna lazienka

bezposrednio za osrodkiem jezioro, zjezdzalna i wypozyczalnia sprzetu wodnego

a teraz tak, ceny
60zl od osoby za dobe, sniadanie 15zl (stół szwedzki) obiad od 25zl, oczywiscie nikt niezmusza do sniadania czy obiadu, wszystko zalezy od nas, doba hotelowa od godz 14 do 12 ale niema problemu jak przyjedziemy wczesniej przeczekamy w barze a pozniej zaniesiemy rzeczy do pokoi, okolo 400m od osrodka jest port gdzie mozna wykupic rejsc po kanale augustowskim jak potanczyc na plywajacej dyskotece (statku)
reszte informacji podam wieczorem, jakie sugestie czy pomysly slucham, zawsze jeszcze mozna cos zmienic :-)
-
użytkownik
No to ja juz zaczynam panierowac miesko i chlodzic piwko. Jak zdrowie zony pozwoli (37-my tydzien ;))) to na bank bedziemy.
-
użytkownik
coś ekipa ze stolicy słabo się udziela w tym dziale :) czyżby coś nie pasowało ??
-
użytkownik
Stolica czeka na wiesci. Cierpliwie ;D
-
Zaawansowany Użytkownik
Ja juz niemoge sie doczekać spotkania , cierpliwie czekałem na wiesci o kwaterunku . Teraz musimy umówić sie na droge z wawy do Augustowa .
-
Vip
Vip
jezeli chodzi o dojazd to wyglada tak, miejscowosc augustów jest okolo 87km od biaegostoku, teraz pytanko, ile osob bedzie jechalo do strony warszawy a ile od strony lublina?? we wczesniejszych postach napisalem ze Neuf poprowadzi kolegow jadacych od strony warszawy a ja od Lublina, koledzy jadacy od:
strony Lublina
spotykamu sie w stacji paliw ORLEN o godzi 10:00, jest to pierwsza stacja benzynowa po lewej stronie jadac od strony lublina, po wjechaniu juz do miasta czyli przekroczeniu tablicy "Bialystok" :D (bielsk podlaski, ryboly, zablodow)
od warszawy
Neuf zaproponowal spotkanie przy salonie BMW auto Breczko, jadac od strony warszawy salon znajduje sie po lewej stronie, juz po wjechaniu do miasta, (Panie neuf prosze troszke wiecej opisu), godzine spotkanie 10:00
wiadomo telefony sa wiec jak juz sie wszyscy zbierzemy razem ruszymy przez miasto spotkamy sie na wylocie na Augostow i juz w zwartym szyku "polecimy" na miejsce docelowe,
pomysly, sugestie? chetnie :D
Uprawnienia umieszczania postów