Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: co sądzicie o tym autku 4.0 IL czarnulka:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar tgracing
    BMW
    BMW E38 750iL '00 Cosmosswarz Shadowline, F11 535d xDrive '16, Ex. Mini R53 Cooper S '02 & E34 525i
    Moim skromnym okiem, auto jest po dzwonie. Chyba, że ktoś majstrował przy poduszce powietrznej kierowcy. Jakoś taka zapadnięta i wygląda, że z prawej strony jest pęknięta, ale może to złudzenie tej fotki.
    "Nada pode me separar do amor de deus" Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

Zaawansowany Użytkownik Awatar e4r5t
    BMW
    e38 3.0 v8 aut.
    rozmawiałem z właścicielem i żeby jeździć nic "niby"nie trzeba robić, drobne poprawki lakiernicze, coś z elektryką, szyba tylna przestala dzialać, oraz nie działające czujniki parkowania. Jeśli są tylko takie problemy, myślę że warto kupić:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar daniel_hack
    BMW
    e38 728iA
    Z tyłu i z boku bez zarzutów, z przodu do poprawki stylistycznej.
    Ogólnie do sprawdzenia pod kątem technicznym i blacharskim.
    Cena zachęcająca.
    Pozdrawiam
    t y l k o . . .

Ex: Fiat 125p 1990, e34 m50b20: 1992

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    Tez dzwoniłem i niby mechanicznie wszystko ok.tylko poprostu jest parchata rdzewieje na drzwiach nadkolach itp.Taniej niz 12500 nie odda.w takim wypadku trzeba malowac pewnie całe elementy?plus napewno cos dojdzie wiec to juz nie taki rarytasik..chyba

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Cytat Zamieszczone przez e4r5t Zobacz posta
    rozmawiałem z właścicielem i żeby jeździć nic "niby"nie trzeba robić
    Akurat

Nawet jak jest tylko do poprawek lakierniczych to i tak może się jakaś naprawa mechaniczna przytrafić więc ja nie wiem czy gra warta świeczki. Poczytaj na forum jest kilka tematów w których się forumowicze wypowiadają jak to kupili tanio 7 a potem lista rzeczy jakie musiały być zrobiona bo się posypało wygląda jak harmonogram montażowy w fabryce. Prawie wszystko do wymiany.
    Ostatnio edytowane przez Supermen ; 19-09-2011 o 20:30
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Zaawansowany Użytkownik Awatar Mat88
    BMW
    E38 728iA
    dla mnie nie tylko zagadkowa jest lekko wytarta kierownica ale i te przedziwne fotele i ich krój, w dodatku na pierwszy rzut oka kierowca wydaje się być niechlujem co może przenieść się na dbałość o samochód. Cena.... jak dla mnie podejrzana, ryzyk fizyk wystarczy się przejechać pohamować i przygazować trochę, wypróbować wszystkie możliwe guziki żeby sprawdzić czy wszystko działa. Ważnym faktem jest jeszcze to że koleś grzebał przy przednich kloszach co możliwe jest że będą zachodziły wilgocią w jesienno zimowe dni.

Uprawnienia umieszczania postów