Cytat Zamieszczone przez Saillupus Zobacz posta
Ej... ja mam 326koni w 750, mam 21 lat i nie odwalam takich numerów! wypraszam sobie! owszem jechałem tyle ale po autostradzie lub po lotnisku na zlotach a nie w mieście
zdarzało się trochę przekraczać prędkość ale na dorgach które znam i wiem gdzie może mi wyskoczyć auto i ile czasu potrzebuje na wyhamowanie
nie wszyscy 20-paro latkowie są kretynami!
auta szkoda, też zanim zobaczyłem opis to na zdjęciach po progach i fotelach poznałem E38
ale jak dla mnie auto było składane, jak widać uderzył tyłem, który jest lekki, więc powinien się odbić, jak by uderzył przednim słupkiem to rozkład mas by go tak mógł złożyć przy tej prędkości ale żeby mu tak odwaliło tył nie wierzę ;/
trochę więcej zdjęć
http://www.mmsilesia.pl/386395/2011/...gory=naSygnale
Spokojnie nie unoś się tak ja mam 23 lata i swoją 5er 520d przekraczałem już kilka razy 200 km/h ale na bardzo krótki czas kierując się dystansem do tego co może się stać i to tylko wtedy gdy była szeroka jezdnia i prosta bez dziur, reszta to kwestia rozsądku. Martwi mnie teraz jedno że znowu ludzie będą gadać i wytykać palcami "ooo jedzie młody w BMW, to na pewno cham i idiota", wielu ludzi którzy jeżdżą autami innych marek i są o wiele starsi często jeżdżą jak ofiary co też często napotykam i zdarza mi się używać klaksonu bo zajeżdża drogę albo wyjeżdża z miejsca parkowania tyłem na jezdnię nie patrząc w lusterka. Ludzie tak jak i sytuacje na drodze są kompletnie nie przewidywalne, więc jak się wsiada do prawie 5m bryki to trzeba mieć w sobie odpowiedzialność i rozsądek.