Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51

Wątek: Tragiczny wypadek 7er w Warszawie . 3 osoby nieżyją :-((((

Zaawansowany Użytkownik Awatar Mat88
    BMW
    E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez Saillupus Zobacz posta
    Ej... ja mam 326koni w 750, mam 21 lat i nie odwalam takich numerów! wypraszam sobie! owszem jechałem tyle ale po autostradzie lub po lotnisku na zlotach a nie w mieście
    zdarzało się trochę przekraczać prędkość ale na dorgach które znam i wiem gdzie może mi wyskoczyć auto i ile czasu potrzebuje na wyhamowanie
    nie wszyscy 20-paro latkowie są kretynami!
    auta szkoda, też zanim zobaczyłem opis to na zdjęciach po progach i fotelach poznałem E38
    ale jak dla mnie auto było składane, jak widać uderzył tyłem, który jest lekki, więc powinien się odbić, jak by uderzył przednim słupkiem to rozkład mas by go tak mógł złożyć przy tej prędkości ale żeby mu tak odwaliło tył nie wierzę ;/
    trochę więcej zdjęć
    http://www.mmsilesia.pl/386395/2011/...gory=naSygnale
    Spokojnie nie unoś się tak ja mam 23 lata i swoją 5er 520d przekraczałem już kilka razy 200 km/h ale na bardzo krótki czas kierując się dystansem do tego co może się stać i to tylko wtedy gdy była szeroka jezdnia i prosta bez dziur, reszta to kwestia rozsądku. Martwi mnie teraz jedno że znowu ludzie będą gadać i wytykać palcami "ooo jedzie młody w BMW, to na pewno cham i idiota", wielu ludzi którzy jeżdżą autami innych marek i są o wiele starsi często jeżdżą jak ofiary co też często napotykam i zdarza mi się używać klaksonu bo zajeżdża drogę albo wyjeżdża z miejsca parkowania tyłem na jezdnię nie patrząc w lusterka. Ludzie tak jak i sytuacje na drodze są kompletnie nie przewidywalne, więc jak się wsiada do prawie 5m bryki to trzeba mieć w sobie odpowiedzialność i rozsądek.

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Cytat Zamieszczone przez Anatol Zobacz posta
    Widok auta rozwiał moje wszelkie wątpliwości względem zachowania wszystkich służb mundurowych .Ciśnie się tylko jedno na usta ,czemu za wybryki gówniarstwa odpowiada ogół ??
    Pozdrawiam Anatol
    A ja tego nie rozumiem, jak rozwali się jakaś Toyota to wszystkie nagle będą zatrzymywane?

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Ale coby nie gadac duzo chamow i idiotow jezdzi w Polsce BMW, no moze na drugim miejscu po Audi 80 i Golfie lexus look, ale to juz rzeczywiscie chamy z terenow rdzennie wiejskich, uwazam , ze mniej niebezpieczni od miejskich. Wlasciciele rozpadajacych sie Beemek uczciwie zapracowali na dziwne w Polsce zdanie o tej marce i pozniej czlowiek musi sie tlumaczyc , ze jezdzi BMW, pytaja w pracy o dres itd. Cwaniactwo na drodze, nieprzestrzeganie przepisow , a czesto zwykle pozerstwo i chamstwo łaczy sie jednak z ta marką. Nie piszac juz o tym , ze upodobali sobie ja roznego rodzaju zlodzieje i bandyci kiedys, np. z Pruszkowa, z ulicy WIejskiej w Warszawie itd. Takie sa stereotypy i nie ma co sie przejmowac, ja tam zlewam jakies zarciki o BMW, zwisa mi to.

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    99 rok tego bmw???? progi przedliftowe, jakas bzdura , felgi jakieś chinole bo zostało tylko na piaście troche aluminium. widziałem 750il które spotkało sie bokiem z latarnia przy predkości 130 km/h i mozna było otworzyć nawet tylnie drzwi, takie zniszczenia dla e38 to prędkość grubo ponad 200 albo straszny zgnilak. Z drugiej strony bym sie chyba pomodlił jak bym wyszedł ( wypadł) z tego wypadku cało . wyobraźni brak, potępiam takich ludzi , troche za szybko nawet taka pora i miasto .
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez Marecki7er Zobacz posta
    A ja tego nie rozumiem, jak rozwali się jakaś Toyota to wszystkie nagle będą zatrzymywane?
    Taka jest zasada (przynajmniej w wawce).Miałem kiedyś podobny przypadek w e21 .Jechałem Marszałkowską (auto ma klatkę 2x kubły ,elektrownię,oklejone na kajtki) 4 kontrole "bo na sadybie czarne BeeMmWuuu brało udział w napadzie"...
    Odpowiedz sobie : widzisz pod marketem 4 matizy koło siebie - nawet oko nie zadrży ,
    widzisz 4 e38 myślisz zlot/bandyci/salon sprzedaży aut "luksusowych" w okolicy :D (średnio wykształcony mieszkaniec naszego kraju - oczywiście bez obrazy :D)
    MENTALNOŚĆ i to wszystko .....
    Pozdrawiam Anatol

Vip Vip Awatar blubas
    BMW
    728i M52 96r LandRenzoOmegas
    Cytat Zamieszczone przez Oczko Zobacz posta
    Na forum jestem zarejestrowany dłużej niz Ty i jeśli chciałbym nabijać posty dawno juz bym to zrobił. Mój post był reakcją na Twoje bezpodstawne zarzuty i w mojej ocenie brak szacunku wobec osób tragicznie zmarłych w tym wypadku. Naginając fakty, z góry założyłeś, że kierowca był pijany, nieodpowiedzialny itd.

Jest taka sentencja de mortuis nihil nisi bene - o zmarłych tylko dobrze. Chyba warto ją stosować.
    nie liczy się długość tylko jakość

Vip Vip Awatar Thomsen1
    BMW
    728i
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Bitek, widać że nie śledziłeś widomości ostatnio. Chodzi o Jarosława W. syna Lecha, który niedawno miał wypadek na motocyklu.
    Dzięki tuczi77 mądrego i przyjemnie poczytać. hehe!

Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e

Zaawansowany Użytkownik Awatar phdream
    BMW
    E38 740i 6M

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    To był 730i 95 rok. a nie 99 740.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Zaawansowany Użytkownik Awatar Mat88
    BMW
    E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez szczurek Zobacz posta
    99 rok tego bmw???? progi przedliftowe, jakas bzdura , felgi jakieś chinole bo zostało tylko na piaście troche aluminium. widziałem 750il które spotkało sie bokiem z latarnia przy predkości 130 km/h i mozna było otworzyć nawet tylnie drzwi, takie zniszczenia dla e38 to prędkość grubo ponad 200 albo straszny zgnilak. Z drugiej strony bym sie chyba pomodlił jak bym wyszedł ( wypadł) z tego wypadku cało . wyobraźni brak, potępiam takich ludzi , troche za szybko nawet taka pora i miasto .
    jeśli był rocznik '95 to musiał być strasznie zmęczonym kotletem

Cytat Zamieszczone przez Guner Zobacz posta
    Ale coby nie gadac duzo chamow i idiotow jezdzi w Polsce BMW, no moze na drugim miejscu po Audi 80 i Golfie lexus look, ale to juz rzeczywiscie chamy z terenow rdzennie wiejskich, uwazam , ze mniej niebezpieczni od miejskich. Wlasciciele rozpadajacych sie Beemek uczciwie zapracowali na dziwne w Polsce zdanie o tej marce i pozniej czlowiek musi sie tlumaczyc , ze jezdzi BMW, pytaja w pracy o dres itd. Cwaniactwo na drodze, nieprzestrzeganie przepisow , a czesto zwykle pozerstwo i chamstwo łaczy sie jednak z ta marką. Nie piszac juz o tym , ze upodobali sobie ja roznego rodzaju zlodzieje i bandyci kiedys, np. z Pruszkowa, z ulicy WIejskiej w Warszawie itd. Takie sa stereotypy i nie ma co sie przejmowac, ja tam zlewam jakies zarciki o BMW, zwisa mi to.
    taki stereotyp ma też swoje plusy jak się znajdzie jakiś pędrak co zajeżdża drogę czy coś w tym stylu to po pierwszym klaksonie stawia się go do pionu, często się boi odzywać przez szybę na światłach a co jeszcze odszczekiwać, jak to mówią zawsze się znajdzie kamień na kosę ;)
    Ostatnio edytowane przez Mat88 ; 17-09-2011 o 23:56

Uprawnienia umieszczania postów