Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Kupno E38 Co i jak?

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    (...)Mieć ładne E32 to jest coś a nie E38 bo taką można ładną kupić od razu albo taką zrobić małym nakładem.
    E38 no coż środek mi się podoba jest inny ale czy jest w czymś lepszy? Może jedynie fotele ma super i gdy jeszcze mają masaże to jest Mmm. Tył to słaba strona E38 nie chodzi mi o stan a stylistykę nie postarali się.
    kolego Kaczy:) miec ladne e32 to jest cos:) a nie e38 bo malym nakladem mozna zorbic na ladne:) cos mi sie w ogole tu nie zgadza:) ze co? e38 to tanie czesci ma jakies??:> np felga do e32 5000 a do e38 1000?:D czy jak bo nie kumam?:D czy e38 jest po prostu Twoim zdaniem ladniejsze?:P(skoro mniej mu do wyladnienia od podstawy niz e32) mozna tez kupic ladna e32... a mozna kupic zwykla i zorbic cos pod siebie:P tak samo e38:D takze nie rozumiem w ogole:D:P Twje e32 jest spoko:P tez nie pwiedzialem ze nie:P jak zaznacyzlem - mialem e32 i to naprawde super auto:D i jest juz tego malo:P FAKT:P dlatego ladne e32 to JEST COS:D z racji wieku juz:P linia podobna faktycznie:) szczegolnie przod:) ale tyl juz troszke pozmieniali:P

GENERALNIE PISZE W OBRONIE TYLU E38:d bo mowiac ze nie postarali sie z tylem to bluznisz:D bo w e38 sie dopiero obudzili chyba:P ze sie z "dupa" stylisci nie postarali to mozna powiedziec o e65 przed i po lifcie(CO NIE OZNACZA ZE TA Z PRZE FL JEST BRZYDKA! ALE! budzila sporo kontrowersji) oo albo stylisci od subaru...Ci sie nie staraja... przeciez oni sami sobie klody pod nogi klada...:)

TYL W E38 NAJLEPSZYM TYLEM W BMW 7:d (zaraz po e65 po FL:D i marzeniu f01)

DBAJ KACZY O E32!! niech bedzie piekna i pachnaca:P lubie takie podejscie!:D
    Ostatnio edytowane przez JointoVicz ; 14-09-2011 o 07:42

Uprawnienia umieszczania postów