Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Kupno E38 Co i jak?

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    Kaczy:) jezeli uwazasz ze Twoja e32 jest ladniejsza (z ktorejkolwiek strony) od e38 (np mojej:D) to bluznisz stary:D bluznisz mowiac ze e38 ma brzydka dupe na ktora sie nie da patrzec:D mialem e32- kochalem ja:D naprawde tyle serca w nia wsadzilem... ale e32 a e38 to cala epoka jak dla mnie:) e32 ma to cos fakt.. ten klimat... ale w porownaniu do e38 to komuna juz troche...:P mam e38 z 95 roku (poczatek niby produkcji) ale dbam o nia jak o swoja pytke:d i Ci powiem auto wdzieczne:) mam 3.0 m60 w manualu:) troszke kasy wsadzilem troszke pod siebie probilem i nie sptakalem sie jak dotad z ZADNA (powaznie) ZADNA negatywna opinia na temat mojego autka:D podoba sie naprawde kazdemu:P a e32 - tylko dla fanatykow:) wiekszosc ludzi nie rozroznia e30 e32 e34...:P mowia ze przod jak od fiata itd.. nie znaja sie fakt..:P

tak czy siak moim zdaniem przesiadka z e32 na e38 to byl jeden z lepszych moich ruchow w zyciu:) przynajmniej wiem w co laduje kase:P a niby 95:P

tu masz linka do galeri e38 :P http://www.facebook.com/#!/media/set...00001287557176
    i powiedz ze nie mozesz patrzec na jej dupe to jak tego u gory kocham :D wsiadam w auto po pracy:D biore kij i..:D pozdro!! kupuj e38!!!
    jak juz sie tak lubisz przechwalać to ode mnie uslyszysz pierwszą negatywną opinie - wydech w Twoim aucie to masakra jakaś. Do tego dobrze widze,ze okopcone masz tylko 2 rury? wiec pozostale to 'atrapa'? takie kibel rury pasują do e38 jak do koziej d. trąbka. No i to niebieskie wnętrze, dla mnie fatalne. zderzaki masz pomalowane po calości a powinny mieć czarne pasy na dołach - imo lepiej to wygląda.

co do e32 to się zgodzę - e38 ma ladniejsza linie, wnetrze to juz wogole przepaść,e32 nigdy mi sie jakos szczegolnie nie podobalo, a tył to jest dla mnie wlasnie jego najgorsza strona..
    Ostatnio edytowane przez dobrus ; 13-09-2011 o 12:56

Uprawnienia umieszczania postów