Kaczy:) jezeli uwazasz ze Twoja e32 jest ladniejsza (z ktorejkolwiek strony) od e38 (np mojej:D) to bluznisz stary:D bluznisz mowiac ze e38 ma brzydka dupe na ktora sie nie da patrzec:D mialem e32- kochalem ja:D naprawde tyle serca w nia wsadzilem... ale e32 a e38 to cala epoka jak dla mnie:) e32 ma to cos fakt.. ten klimat... ale w porownaniu do e38 to komuna juz troche...:P mam e38 z 95 roku (poczatek niby produkcji) ale dbam o nia jak o swoja pytke:d i Ci powiem auto wdzieczne:) mam 3.0 m60 w manualu:) troszke kasy wsadzilem troszke pod siebie probilem i nie sptakalem sie jak dotad z ZADNA (powaznie) ZADNA negatywna opinia na temat mojego autka:D podoba sie naprawde kazdemu:P a e32 - tylko dla fanatykow:) wiekszosc ludzi nie rozroznia e30 e32 e34...:P mowia ze przod jak od fiata itd.. nie znaja sie fakt..:P

tak czy siak moim zdaniem przesiadka z e32 na e38 to byl jeden z lepszych moich ruchow w zyciu:) przynajmniej wiem w co laduje kase:P a niby 95:P

tu masz linka do galeri e38 :P http://www.facebook.com/#!/media/set...00001287557176
i powiedz ze nie mozesz patrzec na jej dupe to jak tego u gory kocham :D wsiadam w auto po pracy:D biore kij i..:D pozdro!! kupuj e38!!!