Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Sondy lambda Bosch, uniwersalne za 85 zł?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar brunoz
    BMW
    E38 740iA
    Blog
    11
    Tuczi, cenię sobie Twoje rady. Tutaj sprawdzałem bardzo starannie czym to się różni od siebie. Zdecydowana większość ludzi jest zadowolona z zakupu sondy Bosch uniwersalnej do swoich BMW. Negatywne opinie pojawiają się z taką samą częstotliwością jak w przypadku sond za 30 lub 600 zł.

Joe - niebawem będziemy mieć możliwość sprawdzenia, czy miałem rację, czy też nie. Właśnie zamówiłem dwie sondy po 155. Będą zapewne w poniedziałek. A w środę będę je montował. Jak nie zamienię się w pędzącą ognistą kulę, to opiszę wieczorkiem moje doświadczenia :-)
    Nein! Mein Schnitzel!

Zaawansowany Użytkownik Awatar darkman
    BMW
    E38
    Cytat Zamieszczone przez brunoz Zobacz posta
    Tuczi, cenię sobie Twoje rady. Tutaj sprawdzałem bardzo starannie czym to się różni od siebie. Zdecydowana większość ludzi jest zadowolona z zakupu sondy Bosch uniwersalnej do swoich BMW. Negatywne opinie pojawiają się z taką samą częstotliwością jak w przypadku sond za 30 lub 600 zł.

Joe - niebawem będziemy mieć możliwość sprawdzenia, czy miałem rację, czy też nie. Właśnie zamówiłem dwie sondy po 155. Będą zapewne w poniedziałek. A w środę będę je montował. Jak nie zamienię się w pędzącą ognistą kulę, to opiszę wieczorkiem moje doświadczenia :-)
    Nie kłóć się... bo się zdziwisz. Oryginał Boscha i nie kombinuj. Ja to już przerabiałem, nie w e38, ale w innym bmw - nie kombinuj z innymi. Lepiej kup używkę, ale w oryginale. Nie kombinuj :)

Uprawnienia umieszczania postów