Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problem z odpaleniem.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar lostami1988
    BMW
    e 32 3000dm3 v8
    witam musiałbyś mieć niezle rozwaloną tą puszke od filtra żeby nie chciał zapalić mi nie chciał zapalić jak wypadła od strzału cała rura dolotowa:D więc raczej to u ciebie nie jest przyczyną poczekał bym do rana bo teraz już masz pewnie świece zalane od kręcenia tyle czasu i na noc odłącz sobie aku może coś da i sprawdz dokładnie cały dolot i odme a jak nie to komp pozostaje...... z tym że ja mam doświadczenie w m 60 więc moge się mylić pozdro

Początkujący Użytkownik Awatar Dembiec
    BMW
    E32 730I 1990
    Cytat Zamieszczone przez lostami1988 Zobacz posta
    witam musiałbyś mieć niezle rozwaloną tą puszke od filtra żeby nie chciał zapalić mi nie chciał zapalić jak wypadła od strzału cała rura dolotowa:D więc raczej to u ciebie nie jest przyczyną poczekał bym do rana bo teraz już masz pewnie świece zalane od kręcenia tyle czasu i na noc odłącz sobie aku może coś da i sprawdz dokładnie cały dolot i odme a jak nie to komp pozostaje...... z tym że ja mam doświadczenie w m 60 więc moge się mylić pozdro
    Wiesz kolego. . . Ta całą rura jest poklejona ;/ Poprzednik tak ją pokleił. Filtr jest nieszczelny to raz. To kolanko miedzy puchą filtra i przepływka jest też jakieś liche i wątpię czy jest szczelne. Idąc dalej ... kolejna cześć za przepłwyką jest tez rura za przepłwyką jest też owinięta. . Więc nie wiem ..może to jakoś wpływa. Ale wydaje mi się że by chyba odpalił chociaż gdyby to było coś z dolotem.
    Jest -

Było -
    ..:: Mondeo mk2 1.8 endura GHIA 98rok ::..
    ..:: Audi 90 b3 2.3 Pb coupe 90rok ::..
    ..:: Honda Civic gen. V coupe 1.5 uturbione :D ::..
    ..:: Mercedes klay A ver. AMG 2000rok. ::..

Uprawnienia umieszczania postów