Poka¿ wyniki od 1 do 8 z 8

W±tek: Pro¶ba o ocenê okiem fachowców.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar krzysiek7er
    Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Sk±d
    Finlandia

Pro¶ba o ocenê okiem fachowców.

Jak ju¿ napisa³em w powitaniu poszukujê e38 ewentualnie e39. I trafi³a siê jedna na wymianê na mojego £opla z dop³at±, ale... no w³a¶nie ale. Rzuæcie okiem na zdjêcia i napiszcie co s±dzicie bo ja mam mieszane uczucia. Auto jest ok 400km ode mnie wiêc nie chce sobie robiæ niepotrzebnie drogi. http://www.nettiauto.com/bmw/728/4250360

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2010
    BMW
    e32 730
    Sk±d
    Koszalin
    ¶rodek przek³adany i co z mask± ¿e taka krzywa

Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    Sk±d
    Finlandia
    No w³a¶nie nie wiem co z mask±. Poza tym na jednym zdjêciu widaæ ( raczej to nie refleks ¶wietlny ), ¿e trochê klapê nad tablic± rejestracyjn± papusia. Do tego drzwi kierowcy - dolny rant ( uszczelka? ). A co do wnêtrza to chodzi Ci, ¿e skóra wstawiana???

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    e38 2.8 manual
    Sk±d
    warszawa
    maska jest uderzona z przodu i ja zgie³o,moim zdaniem nad nerkami odpryski od uderzenia,prawy kieunek wyglada na wciagniety...do srodka.
    m&m

Vip Vip
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    brak
    Sk±d
    Kwiatkowice
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek7er Zobacz posta
    A co do wnêtrza to chodzi Ci, ¿e skóra wstawiana???
    Jak siê dobrze przyjrzysz, to zobaczysz, ¿e np. tunel ¶rodkowy i dywan s± w ¶liwkowym kolorze, ca³e wnêtrze pierwotnie by³o w kolorze LAVENDELGRAU, wg nomenklatury BMW.
    Na czarne zmienili m.in. fotele, boczki oraz schowek pasa¿era (tam w³a¶nie widaæ ró¿nicê kolorów).
    Ogólnie auto na mnie nie zrobi³o jakiego¶ pozytywnego wra¿enia.

Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    Sk±d
    Finlandia
    Na mnie te¿ wywo³uje mieszane uczucia. Zazwyczaj jest tak, ¿e w Finlandii nikt specjalnie nic nie kombinuje przy samochodach ( ale to nie regu³a ) i 90% naprawianych jest w serwisach. Je¶li samochód jest w bdb stanie technicznym drobne pierdo³y mo¿na poprawiæ. Pozostaje obejrzeæ auto go³ym okiem.

Vip Vip Awatar Marecki7er
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Sk±d
    Wroc³aw
    I jak ogl±da³e¶ auto?

Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    Sk±d
    Finlandia
    Przepraszam, ¿e odpisuje tak pó¼no, ale zala³em laptopa i straci³em wszystkie dane i has³a ( a pamiêæ ju¿ nie ta sama :p ). Czarne 2.8 ze ¶liwkowym wnêtrzem sobie darowa³em ( daleko i zadawa³a mi za du¿o pytañ ). Obejrza³em za to dwie inne Bunie: 2.8 ( majonezu pod korkiem dobre æwieræ kilo, szyba siê nie otwiera³a, ogólnie mieszane uczucia wywo³ywa³a ) a druga to 3.0 V8 ( nie pasowa³ mi kolor - srebrny, za du¿o mia³em srebrnych aut ju¿ mam do¶æ tego koloru, stuki zawiechy poza tym 3.0 - dla mnie spokojnie wystarczy 2.8 ). Tak¿e szukam dalej. Mam cich± nadziejê, ¿e w okolicach kwiecieñ-maj bêdê móg³ siê pochwaliæ nabytkiem.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •