Nie wiem ile zrobili na mnie w "arekauto",ale podejrzewam,że nie,aż tak dużo bo ja sprawdzałem cenę np. kompletu sprzęgła u dobrego znajomego z Alledrogo ,który dla mnie dotychczas był najtańszy (swoją drogą też polecam - FHU Allcar - na Allegro pod nazwą "sebjus", duża wiedza, przemiły gość, no i fanatyk marki pomykający na co dzień M5) i nawet on nie dał rady, a dotychczas kupowałem wszystko tylko u Niego.
Jego cena wynosiła najpierw 1405zł, po tygodniu już 1540zł ,wiadomo przez co $$$ :D
Mój rachunek w "arekauto" wyniósł 3795zł bo dokupiłem jeszcze parę rzeczy takich jak drążek środkowy TRW, tarcze hamulcowe TRW, końcówki ,wahacz i inne pierdoły...

Jak nawet chłopaki zarobili sporo (w co nie wieżę) to dobrze bo i tak są bezkonkurencyjni.
Wszystkie ceny jakie znalazłem niższe (w sumie tylko dwie) niż u nich , zostały do nich zrównane , zaokrąglili całość do 3750zł i kuriera dostałem gratis.

Policzyłem wszystko po cenach sklepowych i wyszło mi około 6000 - 6200zł z bieganiną po różnych sklepach.
Tak więc mogę śmiało powiedzieć,że uratowali mi dupę i to nieźle :D