Zamieszczone przez
KaczyDJ
Nie wiem z czego tu robić hehe mnie takie rzeczy wkur** typu crash party lub walenie młotem w karoserie mówie tu tylko o E32 i innych klasykach bo niestety takie filmiki na yt są albo to co sie dzieje na Bałzen Mi sie ta nazwa kojarzy z błazen i tymi ludźmi co biorą tam udział w tym procederze. Inne samochody nie zasługują na litość więc ich los jest mi całkowicie obojętny ale przez durni te samochody wyginą szybciej niż powinny. Ci którym jest to obojętne w istocie nie kochają Seri 7 E32. Zrobił bym to oddał na złom ale tylko wtedy jak by buda była na tyle zgnita że by sie do niczego nie nadawała bo po co by mi miała rdza stać na podwórku i płacić za nią OC ale gdzie by mi do głowy przyszło walić w niego młotem lub po nim skakać albo wjeżdzać w niego czymś Zapakować na lawete z szacunkiem wywieść i pomyśleć to nie tak miało być,dla mnie sprawa wygląta tak. Bo niestety niektóre E32 nie da się zrobić i nie ma co tego na siłe spawać bo to nic nie da. i innego wyjścia niż złom nie ma przed wykręcić co lepsze a reszte ....