Witam wszystkich, proszê o pomoc w uzyskaniu ko³a jednomasowego do silnika m30b35 mile widziany ca³y komplecik :D
ewentualnie z czego mo¿e podej¶æ taki jednomas do m30b35 i jakie przeróbki trzeba by by³o dok³adnie zastosowaæ ?
Witam wszystkich, proszê o pomoc w uzyskaniu ko³a jednomasowego do silnika m30b35 mile widziany ca³y komplecik :D
ewentualnie z czego mo¿e podej¶æ taki jednomas do m30b35 i jakie przeróbki trzeba by by³o dok³adnie zastosowaæ ?
w ori mo¿e byæ problem :) ale od m25 podchodzi,sam bede robi³ tak± operacjê,z tego co wiem to trzeba zmieniæ zêbatkê rozrusznika
no orygina³u nie mogê znale¼æ a szuka³em chyba ju¿ wszêdzie.... :(
lecz znalaz³em w³a¶nie ca³y zestaw do przeróbki i od razu go zamówi³em :)
o rozruszniku s³ysza³em wiêc planujê zakup tego z silnika M20B20-25 bo by³y raczej te same :D
ciekaw jestem czy bêdzie widoczna i odczuwalna jaka¶ ró¿nica
kiedy siê planujesz za to zabraæ bo ja tak my¶lê ¿e w okolicach 3 tygodni i otwieram sezon MONSTER GARAGE :P
Ja po 22 lipca bo mam urloo,podowno lepiej wkreca sie na obroty i nie trzesie buda bo wiadomo ze zestaw jest lzejszy
Czyli podsumowuj±c lepsze wkrêcanie na obroty równa siê osi±gi :)
wiesz ja ci nie powiem,poczytaj w w±tku o sprzêgle tam kilka osób siê wypowiada³o , my¶lê ¿e nie chodzi tyle o osi±gi co o kulturê pracy silnika aczkolwiek na ch³opski rozum powinny siê osi±gi polepszyæ,natomiast mi chodzi g³ównie o to ¿eby by³o to zrobione dobrze i spe³nia³o swoj± rolê :) osi±gi pozostawiam chipowcom :D
no tak :) ja my¶la³em ¿eby co¶ dodaæ swojej mocy bo nie ukrywam troszkê ju¿ jest ma³o pod nog± :P ale totalnie nie wiem od czego zacz±æ a jak dzwoni³em o jakiego¶ czipa to mi mówili ¿e kapa :/ ja rozumiem ¿e autko swoje lata ma ale ¿eby "niby" nie da³o siê nic zrobiæ to chyba lekka przesada....
ADHD pierw zadbaj o kondycje silnika by by³a w bdb stanie,przez jednomasa raczej nie poczujesz "wiêlkiego kopa"
Czarne e32 w benzynie!
mam pytanie dosyæ wa¿ne otó¿ czy wysprzêglik w jednomasie bêdzie taki sam jak w dwumasie ?