Chłopaki, a jest jakiś plan zajęć na niedzielę?
Moja żoneczka dopytuje się czy będzie jedyną kobietą na spocie i czy będziemy jak najęci nawijać tylko o 7er...
Chłopaki, a jest jakiś plan zajęć na niedzielę?
Moja żoneczka dopytuje się czy będzie jedyną kobietą na spocie i czy będziemy jak najęci nawijać tylko o 7er...
Nein! Mein Schnitzel!
kuźwa... jak mi bak dojedzie na czas i wymienię bak i ten głupi filtr za 413 pln !!!!!! job twaju mać!!!! to przyjadę 7erem, jak się nie uda, to może gnojówkowagenem w e90 się dokulam ;)
Bez baku i filtra dopchniemy i ustawimy na kołkach :-)
Nein! Mein Schnitzel!
1. tuczi77
2. brunoz
3. Bezi
4. Dembiec
5. szczurek
6. PrezE32s
7. Śliwa
8. Marecki7er
9.jareczek256
BMW - radość z jazdy!
Moja żoneczka również będzie, więc kobiety nie będą sie nudzić:)
BMW - radość z jazdy!
zes**** mieszkam dokładnie na drugim końcu wrocławia, więc prędzej przepukliny dostaniemy :D no ale w razie czego postaram się e90 turbo hiper mega 2fast 2furious... 318d gwizdnąć... ;p
Nie.... nie będą, będą mówić tylko, że tych tępych ch...... nic poza autem nie obchodzi ;>
Ostatnio edytowane przez joe white ; 11-09-2011 o 09:04
Heh :-)
A wracając do tematu... Czy zabieramy ze sobą jakieś gadżety spożywcze, kanapki, czy jajka na twardo?
:-D
Nein! Mein Schnitzel!
Słuchajcie... My tam nie będziemy biwakować ani grillować. Pogadamy, pośmiejemy się, zrobimy jakieś kilka fotek i do domu. A jak ktoś zgłodnieje to przekąsi sobie coś z KFC i już.
E to lipa myślałem że będzie grubo jak w zeszłym roku :( Może lepiej przesunąć troszkę termin i coś na bogato chociaż ze dwa dni ?
M POWER;)
Coś "na bogato" zrobimy w innym terminie ;)
~wysłane poprzez Tapatalk