http://allegro.pl/sliczne-bmw-750-lo...767553877.html
co myślicie o tym egzemplarzu? bo jak dla mnie jest zacny :)
http://allegro.pl/sliczne-bmw-750-lo...767553877.html
co myślicie o tym egzemplarzu? bo jak dla mnie jest zacny :)
widziałem ją dzisiaj live. Poprostu bajka. wyobraźcie sobie, że przebieg na budziku tyle co w ogłoszeniu a na kierownicy jeszcze struktura skóry. Jest piekna, jak jakieś pytania to piszcie, mam do goscia niedaleko moge podjechac popytac. Normalnie nie mogłem od niej odejśc. Robi wrażenie. Gdyby choc V6 to kto wie czy nie byłaby już w moim garażu.
Mi osobiście akurat nie leży m pakietowa kiera. Może była wymieniana czy coś, ja osobiście wadziłbym z drewnem lub podgrzewaną. Największym rarytasem jest inskrypcja w drewnie. No i auto swoje kosztuje
24 zakup
3 rejestracja
7 gazownia
chyba bardziej się opłacało kupić auto od monster_pl które godnie mogło konkurować z tą.
Fakt poniosło mnie, oczywiścei ze chodziło mi o R6
Okazuje się po dodatkowych zdjęciach że jest dziwnie skonfigurowana :)
-nie ma elektrycznie składanych lusterek (jeden fotochrom padł już)
-nie ma masaży pupki
do tego z tą kierą to raczej auto nie wyszło z fabryki
coś jest nie tak z listwami progowymi na drzwiach albo je ruda bierze albo próg jest źle spasowany.
Więc cudo to nie jest
Szczerze powiedziawszy nic ciekawego, cena o 5 tyś za wysoka. Widziałem na żywo przód i tył robiony nie wiem w jakim stopniu,
ale coś tam było gmerane. Auto na handel i tyle. - Może ktoś się nie zgodzi z moją opinią ale oceniam auto bez emocji.
Też się nią zainteresowałem mam daleko wiec poprosiłem więcej fotek .Dziwne ze jak malował już maskę niby obitą od kamieni to olał zderzak tak wiec za daleko żeby się rozczarować.
Ludzie V12 nie kupuje się żeby ją gazować!!!
24 tys za Longa? w tym stanie Ha Ha Ha haha hahaha
za to że bez gazu to cena powinna być znacznie wyższa bo to plus, ja egzemplarza zagazowanego bym palcem nie ruszył
na 100% zawiecha do roboty, pewnie amortzatory EDC do wymiany
jak niemiec sprzedał za tak mało to na pewno coś jest nie tak
popatrzcie po ile chodzą w niemczech takie auta, za mniej niż 7-8tys euro nie kupisz
sam bym się zaopiekował takim longiem ale tu powinna być skóra banan, klimatronik na tył i parę drobiazgów
a tu nic szczególnego, takich jeździ dużo, w dodatku cena podejrzana
możemy robić zakłady jak ktoś to kupi
ja obstawiam że 10 tys wrzuci w auto lekką ręką po kupnie (nie mówiąc o katowaniu go gazem)
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r