-
Doświadczony Użytkownik
Chcialem w tym temacie bardzo wiele napisac ale pewnie polowa forum by sie na mnie obrazila . Ja wiem tylko jedno auto z tych zdjec w takim stanie musialo jiz byc kilka lat . Taka korozja nie trwa 1 miesiac to juz sa lata . Ja sie tylko zastanawiam jak to auto przechodzilo przeglady . W kazdym normalnym kraju auto w takim stanie musialo by pojechac na zlom .
Ktos tu napisal nowy standard , taki standard to juz byl w latach 70 jak nasi ojcowie latali progi w swoich 126 betonem i papierem toaletowym ....
-
Vip
Vip
Cóż tu się bardzo dziwić.Kupił go jakiś marny handlarzyna za 700-800zl i zrobił sobie sam przed domem na podnośniku.Pojechał na giełdę wyskoczył z ceną 2000zł i za taką kasę trafi się ktoś co bez oglądania kupi takie auto.Bądźmy szczerzy tak jak napisał Krzywy,kto ogląda przy zakupie auto za 1000 czy 2000.To i tak dobrze że na głowę nie kapie.heh
-
Doświadczony Użytkownik
Ale ja sie zastanawiam kto takie cos do ruchu dopuscil . Qrwa w polsce ludzie sami chca na drodze umierac.
-
Doświadczony Użytkownik
A ja narzekałem, że sprzedałem swoje dwie zalane po radio 3er za 1500/szt...
-
Zaawansowany Użytkownik
Ja w temacie mogę dodać jedno. Kiedyś kiedyś mnie pan zapewniał, że wymienił klocki i wszystko cacy. Potem okazało się, że owszem wymienił... ale czujniki klocków były zwarte. Najpierw pozbierał kły z podłogi, potem zapłacił za komplet tarczy, zacisków, klocków i czujników. Że mu jeszcze trochę zębów zostało... spytałem czy jeszcze o czymś powinienem wiedzieć... informując, że wrócę jak się dowiem... ;p
p.s. - tak gwoli ścisłości - to o mało się nie zabiłem przez te klocki ;p
-
Vip
Vip
ale powiem wam jedno, teraz sa duzo lepsze auta niz kiedys, chyba jestescie zamlodzi aby pamietac czasy składakow, aut spawanych z 2 czesci, skory swinskiej pod panewką, trocin w mostach itp, teraz mamy w czym wybierac, kiedys..... aby audi i niewazne jakie, a jaki juz 1szt pokazala sie na gieldzie to niewazne czy ropniak czy benzyna, juz na momencie sprzedany.... pozatym co to za cena dzisiejszych samochodow? taki ford kosztuje co pierwszy lepszy telewizor LCD, jaka cena takie auto, blyszczacy lakier to nie wszystko..
Uprawnienia umieszczania postów