Witam
Gdzie w E65 mozna na wyswietlaczu zobaczyc temperature płynu chlodniczego? Bo tam gdzie predkosciomierz itp tego nie ma
pozdrawiam
Witam
Gdzie w E65 mozna na wyswietlaczu zobaczyc temperature płynu chlodniczego? Bo tam gdzie predkosciomierz itp tego nie ma
pozdrawiam
Użyj funkcji ukrytego menu.
możesz to rozwinąć?
edit: znalazłem ten temat http://7er.pl/showthread.php/8871-po...l=1#post138901
ale niezbyt rozumiem tego ukrytego menu. to jest taki trick który nie jest podawany w instrukcji? tylko ASO to uzywa?
czy to normalna opcja samochodu
Ostatnio edytowane przez euro_tuned ; 25-08-2011 o 11:35
Tego nie podaje instrukcja. Instrukcja najczesciej każe jechac do najblizszego ASO i odchudzic kieszeń .
ASO uzywa swojego komputera.
Możesz śmiało w to wchodzic ale zgodnie z instrukcją podaną w linku. W niektóre funkcjie nie wolno wchodzic. Poczytaj i działaj to tylko pare ruchów reką.
Tak przy okazji, czy ktoś wie jaka powinna być temperatura tego płynu w 735?
Normalna temperatura pracy silnika N62 (w tym 3,5l) wynosi od 100 do 105 st C .Biada tym co wleją wodę...
Dzięki
Ale to dziwne bo przecież ta temperatura płynu to jest w każdym aucie. Kierowca powinien mieć dostep do wglądu choćby ze względu bezpieczeństwa czy sie silnik nie przegrzewa ;|
jak zapalasz masz napewno na zegarze podświetlenie które w miarę wzrostu temperatury jest coraz mniejsze,a jak silnik jest dogrzany to znika, a jak jest w przypadku gdy temperatura rośnie to nie wiem :(
CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....
Z tym paskiem to wiem. Pokazuje on jakich obrotów nie należy przekraczać.
Jezeli dojdzie do zbyt wysokiej temperatury - zostaniesz o tym poinformowany.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!