Ja sie oczywiscie pisze jak tylko locha bedzie złozona :/ co do obnizenia to po tym zabiegu u mnie jest.. mega twardo w porównaniu do tego co było przed wymiana sprezyn ale jak to mawia nasz kolega taka jest cena lansu.. ;)Zamieszczone przez blejd
Ja sie oczywiscie pisze jak tylko locha bedzie złozona :/ co do obnizenia to po tym zabiegu u mnie jest.. mega twardo w porównaniu do tego co było przed wymiana sprezyn ale jak to mawia nasz kolega taka jest cena lansu.. ;)Zamieszczone przez blejd
Tak Evan, ale ty masz 19", a Anatol 20" ;)Zamieszczone przez EVAN
Poza tym straszna nie straszna, różnica w komforcie będzie....na minus ;)
Anatol poczytaj, Evanovi obciera przy skręcie ;D to jak myślisz jak będzie u Ciebie skoro masz większe koło...? ;) Ale o tym Ci już nie mówi, tylko pisze żebyś zakładał :hah:
Ale ja mam opony z E65 czyli o średnicy takiej jak ma Anatol ;) A to że obciera zawdzięczam głownie odsadzeniu felgi które jest spore - prosze o wypowiedz 7ke ;DZamieszczone przez Słowik
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
No i w koncu stalo sie :D :D :D Amorki wsadzone!!! Ale jestem troche rozczarowany :? Bo mialo byc twardo, a wcale nie jest!!! I do tego te sprazyny co mialem wczesniej z przodu, byly chyba krotsze i teraz przod mam wyzej niz przed wymiana. Za to tyl fajnie siadl :> no i bede musial sprubowac na tych starych sprezynach! Jak siadzie tak jak bylo wczesniej to bedzie GitTyle jesli chodzi o wyglad ;) A co do wlasciwosci jezdnych to jest troszke twardszy i jest zachowany komfort :D Taki idealny kompromis pomiedzy twardoscia a komfortem
I JAK WCZESNIEJ BYLA MOWA---- ROBIMY JAKIS MALY SPOCIK???? moze teraz w sobote???
a zdjecia masz jakies?
To jest stare zdjecie z tamtego roku! A nowe zrobie w czwartek i wkleje! Teraz z przodu jest jakies 2cm wyzej :(
no ladnie przod byl obnizony..pewnie poszlo do gory bo amor mocny...
ale zaskoczyles mnie tym ze tak miekko sie jezdzi :)
7ka, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....Zamieszczone przez 7ka
przejedż się autem Blejda, to dopiero docenisz jaki masz komfortowy samochód ;)
He, he, z pewnością miękko się jeżdzi... ;D