Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 44

W±tek: Czy wiemy co jemy ?

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E23/E38/E65
    Sk±d
    DZG
    Blog
    1

Czy wiemy co jemy ?

Czy wiemy co jemy, czy moze ktos inny nad nami o tym decyduje ?

Poczytajcie sami:

http://wiktorinoc.blogspot.com/2011/...-drzwiami.html
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
    Proszê o kontakt ze mn± .!

Super Moderator Awatar olejus
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Sk±d
    Wroc³aw
    Jako¶ nie jestem tym bardzo zdziwiony. To co robi siê teraz nie jest komentowane w stacjach komercyjnych ale dowiedzieæ siê o tym mo¿na z TV TRWAM oraz niezale¿nych ¼róde³ internetowych. A by³o mówione, ¿e GMO nie bêdzie w EU
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 18-07-2011 o 19:09
    Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    "Przeciwko by³o PIS," - jako¶ mnie to wcale nie zaskoczy³o. Jak do tej pory oni w tej kadencji przewa¿nie s± przeciw.

Olejus - przestañ wypisywaæ te bzdury, ¿e jedynym ¼ród³em rzetelnej informacji jest TV Trwam !!!
    Gra muzyka

Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    Sk±d
    Wroc³aw
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    "Przeciwko by³o PIS," - jako¶ mnie to wcale nie zaskoczy³o. Jak do tej pory oni w tej kadencji przewa¿nie s± przeciw.

Olejus - przestañ wypisywaæ te bzdury, ¿e jedynym ¼ród³em rzetelnej informacji jest TV Trwam !!!
    Za kadencji Sejmu PIS/LPR/SO to PO by³o przewa¿nie przeciw.

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    Za kadencji Sejmu PIS/LPR/SO to PO by³o przewa¿nie przeciw.
    Zgadzam siê z tym twierdzeniem w 100% - w zwi±zku z tym to, ¿e PIS jest obecnie "czemu¶" przeciwne nie mo¿e byæ w ¿adnym przypadku argumentem za tym, ¿e to "co¶" jest z³e.
    Gra muzyka

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Czy mo¿emy zakoñczyæ ju¿ t± kampaniê wyborcz± na forum? Niedawniej jak z 2h temu Bezi zamkn±³ jeden podobny temat...

P.S. TV Trwam nie jest na pewno telewizj± niezale¿n±. Wszyscy doskonale wiemy kto ni± zarz±dza.

Vip Vip Awatar sebobass
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    e66 750Li
    Sk±d
    Tarnobrzeg
    Na pewno rzetelnych informacji w tym czy innym temacie nie ma siê co spodziewaæ w TVN, Polsacie czy programach typu Lis. Wolno¶æ s³owa w naszym kraju mo¿emy zobaczyæ po tym jak za³atwiono Pospieszalskiego, a i Jaworowicz pokazuje ju¿ same historie z cierpi±cymi dzieæmi, tematów zwi±zanych z administracj± siê boi.

Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    Sk±d
    Wroc³aw
    Cytat Zamieszczone przez sebobass Zobacz posta
    Na pewno rzetelnych informacji w tym czy innym temacie nie ma siê co spodziewaæ w TVN, Polsacie czy programach typu Lis. Wolno¶æ s³owa w naszym kraju mo¿emy zobaczyæ po tym jak za³atwiono Pospieszalskiego, a i Jaworowicz pokazuje ju¿ same historie z cierpi±cymi dzieæmi, tematów zwi±zanych z administracj± siê boi.
    Brawo !!
    Wojtku , Roberto nie spierajmy siê o politykê ale nie wstyd¼my siê o niej mówiæ. Ja szanuje osoby które g³osuj± w wyborach na PO czy SLD i nigdy nie powiedzia³ bym POOwiec , ale nie szanuje tych co nie oddaj± ¿adnego g³osu a pó¼niej narzekaj± i to powinno byæ naszym "szlagierem". Ja równie¿ mam s³owa krytyczne pod PIS bo nie zgadzam siê w 100% z t± parti± ale jest mi do niej bli¿ej ni¿ do PO czy SLD i tego nie wstydzê siê tutaj powiedzieæ. Przez kilka lat jedna z telewizji robi³a z ludzi g³osuj±cych na PIS "debili" i "nieudaczników" i tak zosta³o ludziom którzy nawet na my¶lenie nie maja czasu tylko ³api± to co siê im powie a k³amstwo powiedziane 100 razy staje siê prawd±.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    i tak zosta³o ludziom którzy nawet na my¶lenie nie maja czasu tylko ³api± to co siê im powie a k³amstwo powiedziane 100 razy staje siê prawd±
    Wypraszam sobie takie wypowiedzi pod moim adresem!!!
    Mam swoj± g³owê, swój rozum i potrafiê sam wyci±gaæ wnioski. Nikt mn± nie musi sterowaæ. ¯adna telewizja i ¿adne radio!!! A ¿e moje i Twoje wniosku ró¿ni± siê od siebie zasadniczo nie znaczy wcale, ¿e masz racjê.
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 18-07-2011 o 19:43

Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    Sk±d
    Wroc³aw
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Wypraszam sobie takie wypowiedzi pod moim adresem!!!
    Mam swoj± g³owê, swój rozum i potrafiê sam wyci±gaæ wnioski. Nikt mn± nie musi sterowaæ. ¯adna telewizja i ¿adne radio!!!
    Je¿eli uwa¿asz to co napisa³em "przez kilka lat jedna z telewizji robi³a z ludzi g³osuj±cych na PIS "debili" i "nieudaczników" i tak zosta³o ludziom którzy nawet ..." to ja wypraszam to sobie.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •