Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: E38 Radom

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Ja jestem zdania że auta ze Szwajcarii są w dobrym stanie (oczywiście nie wszystkie). Bardziej bym uważał na to iż auto jest w radomiu niż na to że jest od szwajcara. Generalnie handlarze z radomia dobrą opinią się nie cieszą.Nie mówię że wszyscy ale był bym raczej czujny.

Auto na pierwszy rzut oka wygląda dość dobrze. W nd będę jechał zobaczyć motocykl to radomia i jeśli nikt nic więcej ciekawego nie powie o aucie to się z gościem umówię i zobaczę je z bliska ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Dzuda będę Ci bardzo wdzięczny :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    Auto juz sprzedane ktos dzisiaj z wawy dał zadatek
    Tak na szybko co zobaczylem to lewy bok robiony po dlugosci no i caly prog jakis pijany kazio chyba robil :D
    Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.

Doświadczony Użytkownik Awatar brunoz
    BMW
    E38 740iA
    Blog
    11
    ...ważne że przebieg miał niski..

Słyszałem od picerów/handlarzy jak to się robi. Każdy klient chce autko z przebiegiem 180tkm, to on mu takie "znajdzie". A że w rzeczywistości ma nierzadko 500tkm...
    Nein! Mein Schnitzel!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Cytat Zamieszczone przez Leon740i Zobacz posta
    Auto juz sprzedane ktos dzisiaj z wawy dał zadatek
    Tak na szybko co zobaczylem to lewy bok robiony po dlugosci no i caly prog jakis pijany kazio chyba robil :D
    No nic dzięki, muszę szukać dalej :) chociaż coraz mniej mi się chce i coś czuje, że wyląduje w jakimś focusie lub innym wieśwagenie :/

Zaawansowany Użytkownik Awatar jonash
    BMW
    Było E38 740iA '01 | 318 TDS Touring '97
    Hehe dzisiaj o tym na onecie pisali:) ma być w okolicy 200 tyś i wtedy pójdzie zawsze;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar 7er Fanatic
    BMW
    Ciemna strona mocy
    Cytat Zamieszczone przez brunoz Zobacz posta
    Słyszałem od picerów/handlarzy jak to się robi. Każdy klient chce autko z przebiegiem 180tkm, to on mu takie "znajdzie". A że w rzeczywistości ma nierzadko 500tkm...
    ;)
    W PL ludzie patrzą częściej na przebieg niż na stan. wymienią kierownicę obdartą, dźwignie zmiany biegów i już jest ok to norma w śród handlarzy
    Kiedy słyszę słowo Radom tylko jedno mi się kojarzy, nóż nagle się sam otwiera w kieszeni... samochody w połowie walone i ze spawanymi podłużnicami,zderzakami M pakietami z laminatu bez przedniej belki, bez przeglądów lub ubezpieczenia. Przerabiałem temat ,,RADOM'' przez cały dzień nić bezwypadkowego nie znalazłem (handlarzyki mówili bezwypadek) Jeśli już doszło do konfrontacji można się spodziewać odpowiedzi ,,czego się pan spodziewa po aucie dziesięcioletnim''
    Lub jeszcze lepsze
    ,,Czemu ta maska jest tak pognieciona?''
    -być może poprzedni właściciel rzucił swoją laskę na maskę i ją pierxxxxx na niej''
    Dlatego nie przepadam za tamtymi okolicami i nikomu nie polecam jechać tam oglądać samochodów.
    Ostatnio edytowane przez 7er Fanatic ; 26-08-2011 o 22:58

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Może zna ktoś ten egzemplarz z za dużą ilością anten i wyciętym sedc http://allegro.pl/bmw-e38-750-il-v12...790715112.html ?
    Ostatnio edytowane przez x-factor ; 27-08-2011 o 17:54

Vip Vip
    BMW
    brak
    Cytat Zamieszczone przez x-factor Zobacz posta
    No nic dzięki, muszę szukać dalej :) chociaż coraz mniej mi się chce i coś czuje, że wyląduje w jakimś focusie lub innym wieśwagenie :/
    Wydaje mi się, że nie ma czego żałować. Nikt nie zauważył, że fotel kierowcy miał wstawianą łatkę? Widać to wyraźnie, dolna część od strony drzwi, newralgiczne miejsce. Przy okazji trochę podratowali poduszkę pod spodem i już wygląda na 200 tysięcy. Ale wprawne oko zauważy, że na zdjęciu prawego fotela widać inne szycie, skóra jest bardziej "podwinięta". Żeby fotel w E38 musiał przejść taką naprawę, auto musiało mieć spokojnie 2x, może nawet 3x więcej przebiegu niż widnieje na aukcji.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    No to kolejny egzemplarz do oceny

http://allegro.pl/bmw-e38-najbogatsz...800462236.html

Uprawnienia umieszczania postów