Pokaż wyniki od 81 do 90 z 114

Wątek: E38 5.4 V12 czy warto?

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL

Cytat Zamieszczone przez Saillupus Zobacz posta
    Spalanie +/-3l to zdarza się po mieście ale też nie zawsze. M73 spala więcej tylko w korku. Jeśli jazda po mieście jest w miarę płynna to nie będzie to więcej niż 1l. Na trasie im szybciej jedziesz tym 750 pali mniej od 4.4
    Co do vanosa to M73 ma vanos

BMW Engine Types* which incorporate VANOS:

M50TU:*Inline*6 cyl. engine, single VANOS.M52: Inline 6 cyl. engine, single VANOS.M52TU: inline 6 cyl. engine, double VANOS.M54: Inline 6 cyl. engine, double VANOS.M62:*V-8*cyl. engine, single VANOS after 1998 model year.M73: V-12 cyl. engine, single VANOS after 1998 model year.S50: Inline 6 cyl. engine, single VANOS.S52: Inline 6 cyl. engine, double VANOS.S54: inline 6 cyl. engine, double VANOS.S62: V-8 cyl. engine, double VANOS.
    Nie ma vanosa. Skąd masz to info? Z wikipedii? Pokaż mi nr części vanosa w M73

Cytat Zamieszczone przez ROB7ER Zobacz posta
    Ja wiem czy biedne?. Mi się podoba jedyne to że nie ma Navi, pozatym żadnej biedy tu nie widzę. Pokaż swoje zdjęcia "Supermen" w środku i z zewnątrz. Wstaw na pic-upload.de, chętnie oglądnę.
    Masz, pooglądaj tak na szybko to miałem pod ręką:

Ostatnio edytowane przez Supermen ; 15-11-2015 o 14:28
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Uprawnienia umieszczania postów